YourSurprise kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -33%
  Geldig tot Solden 2017

  Tot 33% korting tijdens YourSurprise Solden!

  Gebruik de aanbieding!

  Ook bij YourSurprise is het zomersolden! Dit betekent de mooiste cadeaus voor de laagste prijzen. Zo profiteer je bijvoorbeeld van 10% korting op een gepersonaliseerde klok, een fotomok maak je nu 30% voordeliger en chocolade met eigen tekst en/of foto staat momenteel ook flink afgeprijsd ! Ga dus snel naar de YourSurprise website en verras iemand met een gepersonaliseerd cadeau.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Ontdek de top 5 cadeaus voor HEM bij YourSurprise

  Gebruik de aanbieding!

  Is je vriend binnenkort jarig? Houdt je vader binnenkort een feest of is er een andere gelegenheid waarbij een MAN een cadeau "nodig heeft"? Bij YourSurprise ontdek je de top 5 cadeaus (en meer) voor HEM. Een gepersonaliseerd telefoonhoesje is bijvoorbeeld erg leuk, maar ook een gepersonaliseerd bierpakket of een sleutelhanger.

 • tip!
  Geldig tot

  Cadeaus voor HAAR: check de top 5 bij YourSurprise

  Gebruik de aanbieding!

  Weet je niet wat voor cadeau je voor een VROUW moet kopen? Probeer een gepersonaliseerd cadeau van YourSurprise! Je vindt hier de top 5 (en meer) cadeaus voor HAAR. Zo zou je een gepersonaliseerde armband kunnen kopen (met foto's van de kinderen) of Milka chocolade met de foto van haar beste vriendinnen. Unieke cadeaus!

 • €9,95
  Geldig tot

  Lieflijke kraamcadeaus vanaf €9,95 bij YourSurprise

  Gebruik de aanbieding!

  Nog op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan moet je bij YourSurprise zijn. In hun webshop vind je heel wat leuke geschenken zoals kussens, knuffels, baby t-shirts en andere en dit al vanaf €9,95. Vele van deze geschenken kunnen bovendien ook gepersonaliseerd worden met de naam van de pasgeborene. Iets voor jou? Klik dan snel even door naar YourSurprise.be.

 • €9,95
  Geldig tot

  Originele huwelijkscadeaus vanaf €9,95 bij YourSurprise

  Gebruik de aanbieding!

  Staat er binnenkort een huwelijk in je agenda en ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan snel eens een kijkje bij YourSurprise. Deze cadeauspecialist heeft meer dan veertig verschillende geschenken die je kunt personaliseren met de namen van het echtpaar: pralines, broodplankjes, flessen wijn,... Het volledige aanbod ontdek je op YourSurprise.be.

 • Topdeal
  Geldig tot

  De leukste producten van Nijntje bij YourSurprise

  Gebruik de aanbieding!

  Nijntje, dat lieve konijntje, is nu te vinden op tal van leuke producten van YourSurprise. Zo ontdek je Nijntje en haar vrienden op telefoonhoesjes, broodplanken, boekjes, schorten, vlaggenlijnen en bestek. Bekijk het aanbod op YourSurprise en koop jouw favoriete product met Nijntje erop.

 • Tip!
  Geldig tot

  Tips voor originele verjaardagscadeaus vanaf €6,95 bij YourSurprise

  Gebruik de aanbieding!

  Weet je niet altijd goed wat te schenken bij een verjaardag? Geen probleem, YourSurprise weet raad! In de webshop ontwerp je de meest originele, gepersonaliseerde verjaardagscadeaus. De geschiedenis van de geboortedag, gepersonaliseerde manchetknopen, een unieke tegel, chocolade met een boodschap... Al vanaf €6,95 ga je voordelig aan de slag. 

  Wedden dat de jarige blij verrast zal zijn met jouw geschenk?

 • Topdeal
  Geldig tot

  Gepersonaliseerde geschenken van Maya & Bumba bij YourSuprise

  Gebruik de aanbieding!

  Zijn de grootste helden van jouw kinderen Maya de bij of Bumba? Goed nieuws, want bij YourSurprise kies je de tofste Studio 100-spullen, die je ook nog eens personaliseert. Zonneschermen, slippers, bordjes, boeken... Noem maar op, stuk voor stuk te personaliseren en dat vanaf amper €16,95.

  Het perfecte geschenk vind je bij YourSurprise!

 • €9,95
  Geldig tot

  Te gekke K3-geschenkjes vanaf €9,95 bij YourSurprise

  Gebruik de aanbieding!

  YourSurprise heeft de allerleukste producten van K3 in de aanbieding vanaf €9,95. Bovendien prijken niet alleen de meisjes van K3 op de mokken, T-shirts, bordjes, juwelen en veel meer. Je zet er ook een eigen fotootje of naam bij!

  Voor nog geen tien euro heb je een origineel K3-geschenkje om iemand blij mee te  verrassen... Snel naar YourSurprise!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Cadeauvinder voor unieke, voordelige geschenken bij YourSurprise

  Gebruik de aanbieding!

  Een verjaardag, een feestje... je kan er niet met lege handen aankomen. Gelukkig komt YourSurprise altijd origineel uit de hoek, met allerhande geschenkjes die je kunt personaliseren met eigen foto's en tekst. 

  De cadeauvinder op de homepage brengt je vliegensvlug op ideetjes. Even invullen voor wie je een cadeau zoekt, wat de gelegenheid is en je budget, en klaar. Je krijgt een lijstje met tips voor uiterst voordelige geschenken.