Greetz Kortingscode → Leuke wenskaarten voordeliger ✓

Greetz kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

Dat je iemand via Greetz uitstekend kan verrassen, opvrolijken, feliciteren en zelfs troost kan bieden, dat heb je hierboven al kunnen lezen. Maar laten we nog eens ietsjes verder kijken. Hoe ziet de organisatie achter Greetz eruit en wat heeft de attentservice voor trouwe klanten allemaal nog meer in petto? We gidsen je graag door deze interessante informatie en leuke weetjes.

Terug naar het begin van het succes

Een kleine vijftien jaar terug hadden we waarschijnlijk niet kunnen denken dat we tegenwoordig zo eenvoudig en snel online een kaartje zouden kunnen sturen. Een kaartje kopen in de winkel én natuurlijk een postzegel, een persoonlijke noot schrijven, om de kaart vervolgens ergens in een brievenbus te deponeren. Zo deden we dat in de goede oude tijd.

Totdat Johan Vulpen en Simen Schimmel, in 2004, met het idee van ‘Printing on demand’ kwamen en Greetz werd opgericht. In de beginfase werkte de onderneming samen met Hallmark en TNT Post, om in 2009 verder te gaan als zelfstandig merk. Greetz blijft zich in de volgende jaren ontwikkelen en een uitbreiding van het aanbod, met onder andere chocolade, bloemen en ballonnen, kan in 2010 dan ook niet uitblijven. Ook na 2010 blijft Greetz doorgroeien. In 2011 wordt een app gelanceerd en in 2012 start het bedrijf met de verkoop van gepersonaliseerde producten.

Zo is Greetz geworden hoe we het vandaag de dag kennen. Een succesvol, online platform met meer dan 200 miljoen klanten in België en Nederland. Een sterk merk dat dagelijks voor vele duizenden verrassingen en blijde gezichten zorgt.

Topservice en 100% tevredenheidsgarantie

Het ruime aanbod met de meest uiteenlopende attenties bepaalt voor een groot deel het succes van Greetz, het andere deel heeft te maken met de topservice en kwaliteit die Greetz biedt. Een aantal puntjes voor jou op een rij waaruit dit blijkt.

  1. Greetz bezorgt voortaan op elk gewenst moment, dus ook op zondagen. Bestel je vóór 22.00 uur dan wordt je verrassing de volgende dag bezorgd. Wil je iemand dezelfde dag nog blij maken met bloemen of chocolade. Ook dat kan als je vóór 11.00 uur bestelt.
  2. Greetz ziet graag tevreden klanten en geeft daarom een 100% tevredenheidsgarantie. Ben je niet helemaal gelukkig met je bestelling en/of is er iets misgegaan? Dan krijg je of je geld terug of je verrassing wordt opnieuw gemaakt.
  3. Alle bloemen worden meteen vanuit de bloemenveiling aan je deur bezorgd. Ze worden mooi verpakt en zorgvuldig en met water verzonden. Bovendien hebben alle boeketten acht dagen versgarantie.
  4. Greetz laat het drankenassortiment samenstellen door specialisten. Zij proeven alles voor zodat er zeker producten met kwaliteit geleverd worden.
  5. Greetz geeft je de gelegenheid om je verrassing nog specialer te maken door ze te personaliseren met foto en/of tekst.
  6. Je kunt nu ook een kaartje of cadeau heel gemakkelijk en snel via je smartphone of iPad versturen dankzij de handige Greetz App voor iPad, iPhone en Android.

De voordelen van MyGreetz

Naast een topservice en een uitstekende kwaliteit, geniet je bij Greetz van nog meer voordeel, en wel in de vorm van MyGreetz. Met een MyGreetz account, die je overigens gratis aanmaakt, profiteer je van vele gemakken én van korting. Alle voordelen van MyGreetz leggen we hieronder kort voor je uit.

  • Vergat je eerder nog wel eens een verjaardag of misschien nog wel erger: Valentijn? Dat gaat je na het inschrijven voor MyGreetz niet meer gebeuren. Jij maakt op Greetz.be een kalender met al jouw niet te vergeten momenten en Greetz houdt je hier vervolgens van op de hoogte.
  • Maak een adresboek aan. Verstuur je een kaart of cadeau via Greetz, dan hoef je niet meer van alles in te vullen, je klikt gewoon het adres aan van de ontvanger wat je al in je adresboek hebt staan.
  • Geen tijd meer om je kaart of fotocadeau af te maken? Geen probleem, want met MyGreetz sla je eenvoudig alles tussentijds op. Niks gaat verloren en later kun je dus gewoon verdergaan waar je gebleven bent.
  • Via MyGreetz spaar je punten, ook wel Stampz genoemd. Bij iedere aankoop, kaart of cadeau, ontvang je 1 Stampz. Bij 9 Stampz heb je een volle spaarkaart en dat betekent een mooie korting van maar liefst €2,50 op je volgende bestelling bij Greetz. In je winkelmandje staat automatisch je volle spaarkaart klaar om ingeleverd te worden. Natuurlijk wel eerst even inloggen bij Greetz als je aan de slag gaat.

Zij blij en jij blij met Greetz

Verstuur je kaart of cadeau via Greetz en iedereen is blij; ontvanger en schenker. Greetz doet er namelijk alles aan om iedereen tevreden te stellen. En zeg nu zelf, na al het bovenstaande gelezen te hebben, dat lukt ze heel goed, is het niet?!

Wat vind jij van Greetz?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.