ColliShop Promotiecode → Nu kortingen tot 50%! SOLDEN

ColliShop kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen


Er zijn geen actuele ColliShop aanbiedingen beschikbaar op dit moment. We doen ons best om nieuwe kortingscodes te regelen. Kijk verder op deze site om vergelijkbare acties te vinden van andere winkels.

3 Reacties
 1. Van Reeth
  Van Reeth

  Beste, bezit een geschenkkaart t.w.v. 10 euro van CERA. Blijkbaar hebben jullie hier geen weet van en werd ik doorverwezen naar CERA. Dat kat&muis spelletje begrijp ik niet.
  Uw dossiernummer: INC8263310

  Geschenkkaart Cera/ Colruyt Antwerpen
  Beste meneer Van Reeth,


  Hartelijk dank voor uw opmerking van 02/10/2017.
  Spijtig genoeg weten wij hier niets meer over. Wij raden u aan om contact op te nemen met CERA.

  Zij gaan u hoogstwaarschijnlijk kunnen verder helpen.  Wij hopen dat dit voor u een duidelijk antwoord is en danken u voor uw vertrouwen.  Met vriendelijke groeten,

  Mégane

  Klantendienst Colruyt Laagste Prijzen
  02/345.23.45

  www.colruyt.be

  1. Joost
   Joost Joost van goedkoop.be

   Beste meneer Van Reeth,

   Ik begrijp uit je reactie dat ColliShop en CERA naar elkaar verwijzen voor meer informatie rond deze actie, niet handig natuurlijk. Je bent hier echter bij de website Goedkoop.be. Wij verzamelen kortingscodes en promoties voor online winkels zoals ColliShop, maar zijn niet ColliShop zelf. Ik heb daarom helaas geen inzicht in de voorwaarden van deze actie tussen ColliShop en CERA. Ik zou je adviseren om even te bellen met CERA over deze actie. Dit kan via het volgende telefoonnummer: +32 0800 62 340.

   - Joost van Goedkoop.be

 2. m onique
  m onique

  Ik hou van Collishop, maar de prijzen liggen aan de hoge kant als je ze vergelijkt met Colruyt zelf.
  U gaat meer vooor betrouwbare merken/artikelen, en dat heeft natuurlijk invloed op de prijs. Maar al bij al : dik ok. Monique

Wat vind jij van ColliShop?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.