My M&M's kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -10% Exclusief!
  Geldig tot

  Exclusief: My M&M's promocode voor 10% korting

  Gebruik de promocode

  Unieke My M&M's bestellen? Het kan nu met onze exclusieve promocode! Je krijgt 10% korting op alle producten (uitgezonderd het bedrijfsassortiment). 

  Kies je kleuren, een afbeelding, clipart, tekst en verpakking. Hupla, die gepersonaliseerde My M&M's komen al je richting uit. Perfect als bedankje voor communies, als verjaardagscadeau of doopsuiker. 

  Vul tijdens het bestellen de promocode in, My M&M's verrekent je voordeel meteen. 

 • Topdeal
  Geldig tot

  Kies uit 15 kleuren M&M's en personaliseer via mymms.be

  Gebruik de aanbieding!

  M&M's, die kleine verslavende chocoladesnoepjes... Wie is er niet dol op? M&M's kun je nu zelf ontwerpen op Mymms.be; dat maakt ze extra leuk! Kies uit 15 verschillende kleuren en voeg een tekst, clipart of foto naar keuze toe. Wil je ze iemand cadeau doen? Dan kun je ook nog een leuke verpakking selecteren. Ga direct van start met ontwerpen via bovenstaande knop!

 • tip!
  Geldig tot

  My M&M's verjaardagtip: vrolijke verpakkingen voor je M&M's

  Gebruik de aanbieding!

  Wanhopig op zoek naar een leuk en creatief verjaardagscadeau? Zoek niet langer verder! Op Mymms.be ontwerp je jouw eigen M&M's met foto, clipart of tekst naar keuze. Als je jouw M&M's eenmaal gepersonaliseerd hebt, kun je nog een van de verschillende toffe verpakkingen selecteren. Dat is nog eens een origineel verjaardagscadeau!

 • love
  Geldig tot

  My M&M's liefdesverpakkingen voor jouw gepersonaliseerde M&M's

  Gebruik de aanbieding!

  Is jouw lief bijna jarig? Verras hem of haar met een leuk, origineel én lekker cadeau... Gepersonaliseerde M&M's! Ontwerp je eigen M&M's met foto of tekst naar keuze. Voeg tot slot nog een van de luxe liefdesverpakkingen toe en je cadeau is compleet. Het zal zeker in de smaak vallen!

 • tip!
  Geldig tot

  Personaliseer M&M's met eigen tekst of foto via Mymms.be!

  Gebruik de aanbieding!

  Gepersonaliseerde M&M's, hoe leuk is dat?! Ontwerp nu je eigen M&M's in jouw favoriete kleur(en) en met tekst, clipart of foto naar keuze op Mymms.be. Ontzettend leuk als cadeautje of om op tafel te zetten tijdens een feestje. Bovendien, wie is er nu niet gek op M&M's? Personaliseer dit verslavende snoepje direct via bovenstaande knop!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Gepersonaliseerde M&M's als cadeau via Mymms.be

  Gebruik de aanbieding!

  Via My M&M's ontwerp je zelf unieke cadeaus. Je personaliseert er M&M's met tekst, maar ook met foto's. Voor een verjaardag, geboorte of huwelijk, voor elke gelegenheid zijn de gepersonaliseerde M&M's helemaal top. 

  Kies snel je favoriete verpakking, kleur, tekst en foto en bestel die M&M's voordelig via www.mymms.be.