Walibi kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • TIP
  Geldig tot

  Family Golden Pass nu vanaf €359 bij Walibi

  Gebruik de aanbieding!

  Wil je een jaar lang met het hele gezin meerdere bezoekjes brengen aan Walibi, Aqualibi en Bellewaerde? Dan is de Family Golden Pass het geknipte abonnement voor jou. Momenteel koop je het abonnement voor amper €359. Bovendien krijgt je hele gezin ook nog eens 15% korting in restaurants, korting in andere pretparken en zelfs één keer gratis toegang tot een ander pretpark. Veel plezier! Geldig voor gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. 

 • topdeal
  Geldig tot

  Golden Pass al vanaf €99 bij Walibi

  Gebruik de aanbieding!

  Met de Golden Pass krijg je een jaar lang voor amper €99 onbeperkte toegang tot Walibi, Aqualibi en Bellewaerde. Eindeloze fun verzekerd! Ook 15% korting in de restaurants en shops en korting in verschillende andere pretparke is inbegrepen. Uitgezonderd 31/10 & 01/11 en dagen waar het park als volzet aangeduid staat

 • €6,50
  Geldig tot

  Promo Family&Friends: €6,50 korting per Walibi-ticket

  Gebruik de aanbieding!

  Een dagje Walibi bezorgt jong en oud de tijd van hun leven. Met de Family&Friends promo wordt het pas echt te gek. Ga je met 6 personen, dan krijg je €6 korting per ticket. Je betaalt per ticket slechts €30 in plaats van €36,50. Alleen online verkrijgbaar!

 • Topdeal
  Geldig tot Dagje Uit

  Bespaar met de voordelige abonnementen bij Walibi.com

  Gebruik de aanbieding!

  Kunt u maar geen genoeg krijgen van alle spectaculaire attracties in Walibi, dan is een Walibi Pass wel iets voor u. Het hele jaar door onbeperkt toegang tot het park. Dat bespaart u vele euro’s.