Brussels Airlines kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €369
  Geldig tot

  Met Brussels Airlines al vanaf €369 naar USA of Canada!

  Gebruik de aanbieding!

  Een herfstvakantie in de Verenigde Staten of Canada? Via Brussels Airlines vlieg je nu al vanaf €369 heen en weer naar Noord-Amerika. De prijzen zijn afhankelijk van waar je juist wenst te landen en de periode waarin je op reis vertrekt. Zegt dit jou wel wat? Klik dan snel even door naar BrusselAirlines.com voor een lijst met de volledige tarieven. Op basis van beschikbaarheid.

 • €199
  Geldig tot

  Met b.student compleet reispakket aan €199 via Brussels Airlines

  Gebruik de aanbieding!

  Als uitwisselingsstudent geniet je van verschillende handige voordelen bij Brussels Airlines. Door b.student te nemen ontvang je namelijk een compleet reispakket met heen én terugvlucht binnen Europa vanaf slechts €199. Ook kan je bijvoorbeeld gratis je terugvlucht wijzigen. Ontdek alle voordelen direct bij Brussels Airlines!

 • tip!
  Geldig tot

  Vlieg voordeliger als groep met b.group via Brussels Airlines

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je van plan om met een groep van minimaal 10 man te reizen? Bekijk dan eens de voordelen van b.group bij Brussels Airlines. Je vlieg hiermee dan namelijk extra voordelig naar je favoriete bestemmingen door een speciale offerte aan te vragen!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Geweldige Miles en More voordelen bij BrusselsAirlines.com

  Gebruik de aanbieding!

  Vul nu het aanmeldingsformulier van Miles & More in op de website van Brussels Airlines.be en geniet als lid van vele voordelen. Spaar Mijlen en wissel ze in voor geweldige rewards.