Corendon KORTING | Last minutes vanaf €299 | June 2024

Corendon promoties 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

Een stukje geschiedenis

Corendon werd opgericht in 2000, in Nederland, door Atilay Uslu en zijn zakenpartner Yildiray Karaer. Vliegtickets werden al snel uitgebreid tot complete vakanties naar onder meer Turkije en andere populaire bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. De verschillende soorten vakanties bespreken we hierboven al uitgebreid.

Weet je trouwens waar de naam Corendon vandaan komt? Corendon verwijst naar het mineraal korund. De bordeauxrode kleur van het mineraal werd meteen ook de huiskleur van Corendon. De naam inspireert wel tot meer grappige woordspelingen, zoals je vaak in de reclame-uitingen ziet.

De slogan van Corendon luidt ‘Slim naar de zon met Corendon’, iets wat de reisaanbieder elke dag opnieuw probeert waar te maken voor zoveel verschillende reizigers.

De familie Corendon

Naast Corendon Vliegvakanties behoren nog meer labels tot het merk. We stellen je een greep uit het aanbod voor:

  • Corendon Belgium Beltur Voyage: Corendon bedient niet alleen de Nederlandse markt, maar is ook in België zeer actief.
  • Corendon Airlines: Om je geheel in stijl naar je bestemming te brengen, heeft Corendon sinds 2015 een eigen luchtvaartmaatschappij. Liefst 16 vliegtuigen verwelkomen jaarlijks ruim 2,5 miljoen passagiers.
  • Corendon Golf: Ben je een echte golffanaat, dan wil je vast ook op reis een balletje slaan. Corendon Golf beantwoordt dat verlangen met bijzondere golfreizen naar onder meer Turkije, Egypte, Tunesië en Cyprus. Altijd fijn om eens op een andere locatie te golfen!
  • GoFun: Jongelui hebben niet zo’n uitgebreid budget, houden van een goed feestje en lekker luieren in de zon. Met GoFun heeft Corendon een specifiek jongerenlabel gelanceerd om reizen op maat aan te bieden aan deze groep.
  • Karin’s Choice: Hou je niet zo van het massatoerisme, dan is dit jouw ding. Met Karin’s Choice biedt Corendon kleinschalige accommodaties aan voor de individueel ingestelde reiziger.

Corendon Hotels & Resorts

Je merkt het al, Corendon is bezig met wat hun reizigers wensen en probeert steeds de allerhoogste kwaliteit te bieden voor een onnavolgbaar lage prijs. Dit doet de touroperator niet alleen door een eigen luchtvaartmaatschappij op te richten. Sinds kort opent Corendon ook eigen hotels en resorts.

Zo verblijf je in Turkije op verschillende plaatsen bij Corendon, in Bodrum bijvoorbeeld. Op zo’n 15 kilometer afstand van zowel de luchthaven als het centrum van Antalya, opende in 2013 Grand Park Lara, de perfecte plek voor een ontspannende vakantie. Luieren op het privéstrand, plonzen in een van de zwembaden, van een verfrissende cocktail nippen in een van de bars of helemaal tot rust komen in de wellness? Genieten is dat! Ook op Noord-Cyprus voegde Corendon een prachtig hotel toe aan het aanbod.

Hou je het op een citytrip naar Amsterdam, dan geniet je ook in de Nederlandse hoofdstad van Corendon’s gastvrijheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nachtje in het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam Nieuw-West? Het hotel heeft een zeer bijzondere suite: de 737 Cockpit Suite. Zoals de naam al doet vermoeden, staat er een heuse cockpit in de suite, inclusief vliegsimulator. Als dat geen unieke ervaring is!

Voor een volledig andere sfeer trek je naar The College Hotel, eveneens in Amsterdam. Het boetiekhotel, dat luxe met intimiteit combineert, werd in oktober 2014 door Corendon overgenomen. Het is gehuisvest in een oude school en tot op vandaag doet de manier van werken hier nog aan denken. Het personeel van het hotel bestaat hoofdzakelijk uit studenten, die uiteraard begeleid worden door professionals en zo alle kneepjes van het vak al doende leren.

Corendon heeft de smaak helemaal te pakken gekregen. Begin 2018 opent er alweer een derde hotel in de Amsterdamse rand, naast Schiphol. Met 673 kamers en appartementen verspreid over drie vleugels wordt Corendon Village Amsterdam meteen het grootste hotel in de Benelux. Corendon gaat geen enkele uitdaging uit de weg, zoveel is zeker.

Corendon kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

We hoeven er geen doekjes om te winden, de luchtvaartindustrie zorgt voor een niet te onderschatten impact op onze Aarde. Corendon beseft dit natuurlijk en wil daarom duurzaamheid in de luchtvaartsector hoog op de agenda plaatsen door de vervuiling ook voldoende te compenseren.

Een uniek project is bijvoorbeeld het Corendon Bos. Om de hoge CO2-uitstoot te compenseren, wordt er een bos aangeplant in samenwerking met de klanten en de Corendon Foundation (een organisatie, opgericht door Corendon, die op een onafhankelijke manier innovatieve en duurzame ontwikkelingen wil bevorderen). Voor amper €2,50 plant Corendon al een boom. Zo compenseer je als passagier de uitstoot die tijdens je vlucht is vrijgekomen.

Ondertussen plantte Corendon al 400.000 bomen aan in drie Turkse bossen. Het doel is echter nog niet bereikt, want de touroperator wil een miljoen bomen aanplanten.

Corendon houdt trouwens wel van wat lichaamsbeweging ook. Het merk werd hoofdsponsor van veldritteam Corendon-KwadrO, steunt schaatsploeg Team Corendon en levert ook zijn bijdrage aan honkbalteam Corendon Kinheim.

Corendon in een notendop

Ziezo, ondertussen weet je precies met welke organisatie je op reis vertrekt. Corendon heeft geen geheimen meer voor je!

We sluiten af door nog even alle troeven van de touroperator voor je op een rij te zetten:

  • Scherpe prijzen voor goede kwaliteit,
  • Een no-nonsense karakter,
  • Jarenlange ervaring.

Helemaal overtuigd nu dat je met Corendon op vakantie wil vertrekken? Op deze pagina houden we alle huidige promoties voor je bij, zodat je geen enkele Corendon korting of actie hoeft te missen. Dan rest er ons nog alleen je een fantastische vakantie toe te wensen, geniet ervan!

Wat vind jij van Corendon?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.