Aqualibi kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • tip
  Geldig tot

  Golden Pass: onbeperke toegang tot Walibi en Aqualibi al vanaf €99

  Gebruik de aanbieding!

  Ben jij wel fan van een pretpark en wil je ieder weekend wel gaan? Misschien is deze Golden Pass dan wat voor jou! Voor slechts €99 krijg je een heel jaar onbeperkte toegang tot Aqualibi, Walibi Belgium én Bellewaerde! Waar wacht je nog op? Het pretparkseizoen kan beginnen!

 • flash!
  Geldig tot

  Glij van de nieuwe Flash glijbaan van Aqualibi

  Gebruik de aanbieding!

  De nieuwe glijbaan van Aqualibi maakt jouw bezoek nóg spannender. Deze 'Flash' glijbaan is 7,5 meter hoog en door de vrije val bereik je een snelheid van 45 km/u. Dat klinkt wel heel spannend, toch!? Scoor nu snel je tickets en roetsj van de glijbanen!

 • €13,50
  Geldig tot Dagje Uit

  10-beurtenkaart Aqualibi: slechts €13,50 per bezoek!

  Gebruik de aanbieding!

  Aqualibi is het waterpark van Walibi België. Het heeft verschillende zwembaden en te gekke waterglijbanen. Met een 10-beurtenkaart kun je 10x naar het waterpark voor slechts €13,50 per bezoek! Check de website van Aqualibi en bestel vandaag nog je 10-beurtenkaart. Goedkoper zwemmen in zo'n tof waterpark is niet mogelijk!

 • €4
  Geldig tot Dagje Uit

  Family&Friends promo Aqualibi: €4 korting per persoon

  Gebruik de aanbieding!

  Trek je met minimum 6 personen naar Aqualibi? Bestel dan zeker een dag op voorhand je tickets online, je betaalt dan slechts €16 per ticket in plaats van de gebruikelijke €20 aan de kassa. 

  Zo bespaar je meteen €4 per persoon voor een dagje waterpret bij Aqualibi. Mooi meegenomen!