Boudewijn Seapark kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -€7
  Geldig tot

  Boudewijn Seapark promocode: €7 korting op Triotickets

  Gebruik de promocode

  Na ingave van de juiste promocode bij Boudewijn Seapark betaal je slechts €15 ipv €23 voor een toegangsticket, geldig tot en met 25 februari 2018.

 • €9
  Geldig tot

  Scoor online Boudewijn Seapark tickets vanaf €9!

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Boudewijn Seapark kun je je een hele dag vermaken met de leukste buitenattracties en de stoerste en schattigste zeedieren. Zo zijn er dolfijnen-, zeeleeuwen- en zeehondenshows. Voor zowel kleuters, kinderen, volwassenen als 65+'ers is Boudewijn Seapark een mooie beleving. Je scoort online al tickets vanaf €9!

 • Gratis
  Geldig tot

  Kleiner dan 85cm? Dan gratis entree Boudewijn Seapark!

  Gebruik de aanbieding!

  In Boudewijn Seapark is van alles te beleven! Van dolfijnenshows tot zeeleeuwenshows tot zeehondenshows. De allerkleinsten kunnen zich vermaken in Bobo's Indoor of Bobo's AquaSplash. Kinderen kleiner dan 85 cm hebben zelfs gratis entree bij het Seapark. Dat scheelt mooi weer in de kosten. Maak er een gezellige dag van!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Ontdek de vele attracties en shows in Boudewijn Seapark

  Gebruik de aanbieding!

  Dagje op pad met de kids en al veel thema- en pretparken gezien? Ontdek dan Boudewijn Seapark, waar je naast heel veel zeedieren ook shows kunt bewonderen. Bovendien zijn er een aantal toffe attracties waar de kids zich zeker zullen vermaken. Een onvergetelijke dag voor het hele gezin!

  Via bovenstaande knop ontdek je de attracties die het park te bieden heeft.

 • €3
  Geldig tot

  Tot €3 korting op tickets via Boudewijn Seapark online

  Gebruik de aanbieding!

  Ben jij op zoek naar tickets voor Boudewijn Seapark? Bestel ze dan online via de website van het waterpark in Brugge. Door ze te bestellen via boudewijnseapark.be ontvang je namelijk tot liefst €3 korting per ticket. Fijne dag! 

Wat vind jij van Boudewijn Seapark?