The Park Playground

The Park Playground kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

Op zoek naar een spannend en verrassend uitstapje? Bij The Park Playground kun je op vier plekken in België een waanzinnige virtual reality ervaring opdoen. Verras vrienden, familie of collega’s en ga samen deze uitdaging aan: laat je onderdompelen in een adembenemende wereld vol verrassingen, waar geen regels gelden maar waar het wel heel belangrijk is om als een echt team te denken, bewegen en handelen.

Over The Park
Bij The Park beleef je een uniek VR avontuur waarin jij en je teamgenoten de hoofdrol spelen. Het populaire virtual park is begonnen op een oude showroomlocatie in het centrum van Antwerpen. Inmiddels kun je voor een ervaring in VR Antwerpen echter ook verlaten en in hartje Gent, Hasselt of Kortrijk terecht bij een unieke locatie van The Park Playground! Zodra je binnenkomt wordt je als groep hartelijk verwelkomt door het team van The Park, dat iedereen op hun gemak stelt en voorbereidt op een onvergetelijke VR ervaring!

Let’s play!
Iedere speler wordt uitgerust met een PC-rugzak, een VR bril en een futuristisch wapen. Vervolgens wordt elke groep spelers, bestaande uit maximaal 8 personen, 30 minuten lang ondergedompeld in de wondere wereld van virtual reality. Je wandelt steeds een levensecht decor binnen, waar de hele scène tot in de kleinste details klopt. The Park gaat verder dan je verbeelding en elke beslissing die je neemt in het spel, draagt bij aan een uniek VR scenario. Hoe zal jullie verhaal aflopen? In de VR demo Area kun je, behalve een aantal spannende VR avonturen beleven, ook schilderen in 3D, op een smalle plank tussen wolkenkrabbers wandelen of je kunt vrij rondlopen in de Free Roam VR Area.

Praktische informatie
Je avontuur duurt ongeveer 60 minuten. Daarin ervaar je drie toffe game-ervaringen in de VR Demo Area en doe je samen met anderen een spel in de Free Roam VR Area. Het is handig om een outfit aan te trekken waarin je soepel kunt bewegen, maar je hoeft verder geen speciale zaken mee te nemen. In principe zorgt de technologie ervoor dat je je niet duizelig voelt tijdens de experience. Mocht je echter toch een onaangenaam gevoel hebben dan wordt je uiteraard goed opgevangen door de hosts. Je hoeft ook niet bang te zijn om tegen muren aan te lopen in de virtual room: wanneer je namelijk een muur of obstakel nadert, krijg je een duidelijke waarschuwing te zien via je VR bril. Je kunt jezelf dus zorgeloos laten gaan in de virtuele wereld en volop genieten van deze intense ervaring!

The Park Lounge
Terwijl je teamgenoten de wildste avonturen beleven, kun jij live meegenieten van hun belevenissen vanuit The Park Lounge, waar je ook de resultaten van het actieve team kunt bekijken en de leukste scènes nogmaals terug kunt kijken. Ondertussen wordt je door de hosts van The Park verwend met lekkere hapjes en drankjes. Enthousiast geworden over The Park Playground? Je vindt alle informatie over het virtuele park op de website.

Wat vind jij van The Park Playground?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.