Thalys kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €29
  Geldig tot

  Via Thalys vanaf €29 deze lente naar Parijs

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Thalys vind je nu al vanaf €29 een treinticket voor een lentetrip naar Parijs.

 • tip
  Geldig tot

  Mooie kortingen op Thalys groeptickets naar Parijs

  Gebruik de aanbieding!

  Met een groep vrienden naar Parijs? Wanneer je met Thalys reist kan je zo heel wat besparen. Een ticket voor 3 personen kost zo €40 p.p., een ticket voor 4 personen €35 p.p. en een ticket voor vijf €30 p.p. De trein vertrekt steeds vanuit Brussel. Meer weten over deze Minigroup deal? Op Thalys.com vind je alle info.

 • €29
  Geldig tot

  Tickup bij Thalys: carpoolen tegen 300 km/u voor €29!

  Gebruik de aanbieding!

  Thalys stelt je Tickup voor: een formule die goed lijkt op carpoolen, maar dan zonder de nadelen van carpoolen. Je boekt een ticket voor slechts €29 enkele reis. Je profiteert alleen van dit tarief, als je nog drie medereizigers weet te overtuigen om aan dit stunttarief te boeken. Je beslist zelf of je een groepje van vier samenstelt uit eigen vrienden, of de vraag openstelt. 1 tot 7 dagen voor vertrek te boeken, handig en voordelig!

 • €45
  Geldig tot

  In het weekend naar Parijs voor €45 met Thalys

  Gebruik de aanbieding!

  Voordelig én luxueus een weekendje naar Parijs? Het kan met Thalys! Zo spoor je nu al vanaf 45 euro in Comfort 1 naar de Franse hoofdstad! Klik dus snel door naar de Thalys website en boek vandaag nog jouw voordelige treinreis voor reizen van zaterdag tot zondag. Van luxueuze shopping tot culinair genot: Parijs verveelt geen seconde. Meteen ook een ideale tip voor je geliefde eens goed te verwennen.

 • -60%
  Geldig tot last minute

  Last minute boeken via Thalys.be? Tot 60% korting

  Gebruik de aanbieding!

  Vroege boekers profiteren van uitzonderlijke Thalys promo's, maar ook wie niet vooruitplant scoort toptarieven. Thalys stelt je de superdeal voor, met kortingen tot liefst 60% op last minutes richting Parijs. Perfect voor een last minute citytrip op shoppinguitje. Te koop 10 tot 14 dagen voor het vertrek.

Wat vind jij van Thalys?