Leen Bakker Korting 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -35%!
  Geldig tot

  Korting 10-daagse bij Leen Bakker: tot -35% op heel veel artikelen!

  Gebruik de aanbieding!
 • WIN
  Geldig tot

  Win nu te gekke prijzen via Leen Bakker

  Gebruik de aanbieding!

  Loop jij nooit onder een ladder door? Wordt jouw pad nooit gekruist door een zwarte kat? Dit maakt jou de ideale kandidaat voor het Leen Bakker prijzenfestival. Heb je niet zo vaak geluk? Ook dan ben je de perfecte kandidaat, de wedstrijd is namelijk voor iedereen! Bezoek snel Leenbakker.be en schrijf je in voor de Leen Bakker nieuwsbrief. Je ontvangt een wincode via je mailadres! Vul deze in en win te gekke prijzen! De hoofdprijs is maar liefst €750,- CheapTickets vliegtegoed! Klik snel door.

 • €200
  Geldig tot

  Maak kans op €200 shoptegoed via Leen Bakker nieuwsbrief

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Leen Bakker kun je terecht voor alles op het gebied van meubels en accessoires voor je huis en tuin. Banken, stoelen, bedden, kasten, maar ook tuinmeubelen, buitenverlichting en terrasverwarming. Als ze het bij Leen Bakker niet hebben.. dan nergens. Via de Leen Bakker nieuwsbrief maak je nu kans op €200 shoptegoed. Inschrijven dus!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Voordelige topacties bij Leen Bakker

  Gebruik de aanbieding!

  Leen Bakker is de plek waar je terecht kunt voor de mooiste trendy meubels aan een voordelige prijs. Om nog voordeliger je nieuwe meubels aan te schaffen heeft Leen Bakker speciaal voor jou altijd een aantal topacties op een rij gezet. Hier krijg je bovenop de voordelige prijzen nog eens aanzienlijke kortingen. Je portemonnee vond het kopen van meubels nog nooit zo plezierig.

  Maak vast plaats in je huis en bekijk de topacties van Leen Bakker om te profiteren van waanzinnige kortingen.

Wat vind jij van Leen Bakker?