Voordeelcode Fnac → | -5% | -10% | GOEDKOPER online shoppen!

Fnac kortingscodes 2018

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • TOPDEAL!
  Geldig tot

  Beste Fnac-deals: 2 Playstation games voor €29,99

  Gebruik de aanbieding!

  Voeg 2 games van de selectie toe aan je winkelmandje en de korting zal automatisch worden toegepast. Enkel op artikelen verkocht door Fnac.be zolang de voorraad strekt

 • -50%
  Geldig tot

  Flash deals bij Fnac: tijdelijk tot 50% korting!

  Gebruik de aanbieding!
 • Topdeal
  Geldig tot

  Altijd een goed cadeau met de Fnac cadeaucheque

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je op zoek naar een geschenk, maar vind je het moeilijk kiezen uit het oneindige aanbod bij Fnac.be? Geen nood, de Fnac cadeaucheque helpt je graag uit de nood. 

  Je kiest zelf de waarde van de cheque, de ontvanger heeft vervolgens een jaar de tijd om de cheque in te wisselen via Fnac.be. Het geschenk kan in meerdere keren gebruikt worden.

 • -10%
  Geldig tot

  Fnac lidkaart geeft 10% korting op alle strips

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je een grote fan van stripverhalen, dan hebben we goed nieuws voor je. Op Fnac.be vind je niet alleen een gigantisch aanbod strips, je krijgt er ook nog eens korting voor. 

  Heb je een lidkaart bij Fnac, dan krijg je standaard 10% korting op alle strips. Per uitgegeven euro ontvang je 1 punt op je kaart. Verzamelde je 100 punten, dan krijg je tegoed van €10.

 • -5%
  Geldig tot

  Altijd 5% korting met Fnac lidkaart

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Fnac is de slogan niet voor niets "De kaarthouder wint". Het is namelijk ook zo. Neem je een lidkaart bij Fnac, dan profiteer je het jaar rond van 5% korting op alle aankopen, in de vorm van punten. Verzamelde je 100 punten, dan krijg je €10 korting.

  Bovendien zijn er privé-verkopen met kortingen tot 50% en krijg je 10% op alle strips en fotowerken. 

 • Gratis
  Geldig tot

  Altijd gratis levering bij Fnac.be

  Gebruik de aanbieding!

  Van speelgoed over boeken tot huishoudelektro en computers, Fnac.be is van alle markten thuis met zijn gigantische aanbod. Ook de klantenservice is er top. Je profiteert namelijk van gratis verzending van al je aankopen. 

   

Wat vind jij van Fnac?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.