Europ Assistance kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €215,42
  Geldig tot

  Reisverzekering Prestige al vanaf €215,42 per jaar bij Europ Assistance

  Gebruik de aanbieding!

  Binnenkort een lange reis gepland? Bekijk dan eens de uitgebreide Prestige reisverzekeringen van Europ Assistance. Hiermee ben je voor reizen met een maximale duur van 6 maanden gedekt voor medische kosten in het buitenland tot wel €5.000.000 en nog veel meer! Je maakt al gebruik van een Prestige reisverzekering vanaf amper €215,42 per jaar.

  Interesse? Bekijk dan direct de mogelijkheden bij Europ Assistance

 • €147
  Geldig tot

  Annulatieverzekering al vanaf €147 per jaar bij Europ Assistance

  Gebruik de aanbieding!

  Een vakantie geboekt, maar wil je hier achteraf toch liever van afzien? Dat kan voor flinke kosten zorgen. Gelukkig helpt Europ Assistance je een handje. Vanaf €147 per jaar ben je met de NoGo annulatieverzkering gedekt voor alle kosten bij annulering van een vakantie. Zo kan je dus met een gerust hart boeken!

  Bekijk de volledige voorwaarden via europ-assistance.be.

 • €119
  Geldig tot

  Europ Assistance vergoedt medische kosten al vanaf €119 p/j

  Gebruik de aanbieding!

  Niet onverwacht tegen torenhoge kosten voor medische hulp aanlopen tijdens je vakantie? Neem dan een reisverzekering bij Europ Assistance, alle medische kosten in het buitenland tot €250.000 worden gedekt. Dat je de medische hulp nodig hebt is immers al vervelend genoeg tijdens je reis.

  Alle voordelen ontdekken? Neem dan eens een kijkje bij Europ Assistance

 • €109
  Geldig tot

  24h/24 bijstand aan woning van Europ Asisstance vanaf €109

  Gebruik de aanbieding!

  Ook thuis wil je natuurlijk goed verzekerd zijn, onverwachte gebreken aan je woning als een defecte ketel, stroompanne, verstopte leidingen of een diefstal leiden tot kosten waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Met de bijstand aan je woning van Europ Assistance ben je vanaf €109 per jaar volledig gedekt tegen deze kosten, handig!

  De volledige voorwaarden zijn te vinden op www.europ-assistance.be.

 • €99
  Geldig tot

  30 dagen diensten aan huis amper €99 bij Europ Assistance

  Gebruik de aanbieding!

  Onverwacht gebonden aan huis door ziekte of ongeval? Dan is het natuurlijk fijn om een beetje hulp te krijgen bij de boodschappen, huishoudelijk werk en het halen van de medicijnen. Met de Comfortlife-verzekering van Europ Assistance geniet je van 30 dagen volledige diensten aan huis voor amper €99. Langer gebruik maken van de diensten? Vanaf €199 ben je het hele jaar door voorzien van deze diensten.

  Bekijk het aanbod bij Europ Assistance.

 • €242
  Geldig tot

  Studeren in het buitenland? Vanaf €242 volledig gedekt door Europ Assistance

  Gebruik de aanbieding!

  Ga jij binnenkort in het buitenland studeren? Dan is het zeer verstandig om je goed te verzekeren voor onvoorziene kosten als ziekenhuisbezoek en andere kosten bij gezondheidsproblemen. Vanaf €242 ben je voor een duur van 12 maanden volledig gedekt voor alle medische kosten tot €250.000 en studiekosten bij stoppen vanwege medische problemen via Europ Assistance. Zo begint je avontuur zonder zorgen!

  Bereken je premie via europ-assistance.be

Wat vind jij van Europ Assistance?