Sixt kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Topdeal
  Geldig tot

  Sixt promo: 7 dagen autohuur in Spanje = 5 dagen betalen

  Gebruik de aanbieding!

  Een auto huren in Spanje? Via Sixt wordt dat nu heel wat goedkoper. Voor 6 of 7 dagen autohuur betaal je nu immers slechts wat je normaal voor 5 dagen autohuur zou betalen. Wel dient de huurperiode plaats te vinden voor 17 december. Meer weten? Klik dan snel even door naar Sixt.nl en ontdek daar de volledige prijslijst.

 • €19
  Geldig tot

  Bestelwagen huren vanaf slechts €19 per dag met Sixt

  Gebruik de aanbieding!

  Verhuis je binnenkort en heb je een grote bestelwagen nodig? Meubelen gekocht die niet in je auto passen om te vervoeren? Deze problemen kun je goedkoop oplossen met Sixt.be, want je kunt een bestelwagen huren vanaf slechts €19 per dag.

  Neem een kijkje op Sixt.be en kijk waar jij een bestelwagen kan huren in je buurt. Alle voorwaarden vind je op de website.

 • -25%
  Geldig tot

  Tot 25% prepaid korting op autohuur via Sixt

  Gebruik de aanbieding!

  Heb jij binnenkort een huurauto nodig? Dan doe je er verstandig aan deze van tevoren al te reserveren. Bij Sixt ontvang je namelijk liefst 25% korting als je meer dan 25 dagen van tevoren een huurauto boekt. Bij meer dan 10 dagen van tevoren ontvang je 10% korting.

  Waarom meer betalen dan nodig is? Boek je huurauto op tijd!

 • Topdeal
  Geldig tot

  Altijd topaanbiedingen in groot aantal landen bij Sixt

  Gebruik de aanbieding!

  De ideale huurauto huren aan een voordelige prijs? Bij Sixt geniet je altijd van verschillende topaanbiedingen overal ter wereld, maar natuurlijk ook gewoon in België. Met deze topaanbiedingen geniet je van de scherpste prijs op auto's in verschillende categorieën, zoals een gezinsauto, bestelbusje of een comfortabel hatchbag.

  Ontdek het aanbod nu bij Sixt.

Wat vind jij van Sixt?