Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €26
  Geldig tot

  ‘Skip the line’ toegang tot de Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel: €26 via Tiqets

  Gebruik de aanbieding!

  Zin om een bezoekje te brengen aan het Vaticaan? Bewonder dan zeker de Vaticaanse musea en de Sixtijnse Kapel. Voor €26 koop je via Tiqets een ‘skip the line’ ticket, zodat je niet in de lange wachtrij hoeft te staan. Deze prijs geldt voor volwassenen van 19 jaar of ouder.

 • €10
  Geldig tot

  Vaticaanse musea & Sixtijnse Kapel: kids en studenten -€10

  Gebruik de aanbieding!

  Een bezoekje aan de Vaticaanse musea en de Sixtijnse kapel zijn zeker en vast een must voor kinderen en studenten. Je leert er namelijk alles over kunstenaars, het oude Rome en de pauselijke geschiedenis.

  Koop nu je tickets op Tiquets.com en krijg €10 korting op entree + audiogids voor kinderen tussen 6 en 12 of studenten met een geldige studentenkaart. Je betaalt dus slechts €25 in plaats van €35 voor deze prachtige ervaring!

 • gratis
  Geldig tot

  Vaticaanse musea & Sixtijnse kapel: kids t/m 5 jaar gratis!

  Gebruik de aanbieding!

  Binnenkort een tripje naar Rome met het gezin? Bezoek dan ook zeker eens de Vaticaanse musea en de Sixtijnse kapel. Hier stap je in de wereld van pausen, koningen en artistieke genieën, waarbij je in aanraking komt met veel fantastische kunstwerken.

  Koop nu je 'skip the line' ticket via Tiqets, waarmee jij de lange wachtrijen kunt omzeilen. Tickets koop je vanaf €26 en bovendien neem je kids tot en met 5 jaar gratis mee naar binnen!

 • €35
  Geldig tot

  Vaticaanse musea &Sixtijnse kapel: €35 met audiogids via Tiqets

  Gebruik de aanbieding!

  Ben jij een liefhebber van musea? Dan moet je ook zeker de Vaticaanse musea in Rome eens gezien hebben. Dit zijn 26 verschillende musea met als bekendste de Sixtijnse Kapel. Duik in de wereld van pausen, koningen en prachtige kunstwerken.

  Via Tiqets koop je nu jouw 'skip the line' ticket met audiogids voor slechts €35. Met dit ticket kun jij de ellelange wachtrijen overslaan en word je begeleid en geïnformeerd door een audiogids. Leeftijd: 12+.

 • €9,50
  Geldig tot

  €9,50 korting via Tiqets op Vaticaans musea & Sixtijnse Kapel

  Gebruik de aanbieding!

  Als student profiteer je vaak van leuke kortingen, acties, gratis producten of toegang. Dit geldt ook bij een bezoek aan de Vaticaanse musea en de Sixtijnse kapel! Op vertoon van je studentenkaart krijg je namelijk €9,50 korting op je ticket via Tiqets.com. Daardoor betaal je slechts €16,50 in plaats van €26. Ga de cultuur opsnuiven en geniet van dit prachtige fenomeen in hartje Rome. Meer informatie op Tiqets.com.

 • €16,50
  Geldig tot

  0-18 jaar? Bezoek de Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel voor €16,50 via Tiqets!

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je 18 jaar of jonger? Bezoek dan de Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel voor €16,50 via Tiqets. Je ontdekt prachtige kunstwerken, gemaakt door kunstenaars als Michelangelo en Praxiteles. Kies de datum en tijd dat je wilt gaan en bestel je tickets.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Bestel je Vaticaanse musea tickets via Tiqets en ontvang je voucher direct op je smartphone

  Gebruik de aanbieding!

  Bestel je via Tiqets je toegangsbewijs voor de Vaticaanse musea en de Sixtijnse Kapel, dan ontvang je je toegangsvoucher direct op je smartphone. Dit is erg handig, want je vermijdt de wachtrij die soms urenlang zijn. Je toont je e-voucher bij het ticket ophaalpunt en krijgt direct je papieren ticket, zodat je meteen de Vaticaanse musea kan gaan bezichtigen.