Bakker.com promotiecode → Direct 10% KORTING voor jou! ✓

Bakker.com kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen


Er zijn geen actuele Bakker.com aanbiedingen beschikbaar op dit moment. We doen ons best om nieuwe kortingscodes te regelen. Kijk verder op deze site om vergelijkbare acties te vinden van andere winkels.

Dat Bakker.com graag de bloemetjes buitenzet, dat heb je hierboven al uitgebreid kunnen lezen. Bloembollen, planten, accessoires, alles op het gebied van tuin, balkon en buitenleven in het algemeen, komen aan bod bij de tuinspecialist. Alle producten die jij nodig hebt, bestel je dan ook met alle gemak en eenvoud in de online shop. Bakker.com is echter in de loop der jaren flink gegroeid en is dus vandaag de dag meer dan alleen een verkoper van bloemzaden, tuingereedschap en planten. De hoogste tijd om ons eens te verdiepen in het hele verhaal achter Bakker.com.

De grote groei van Bakker.com

Het ontstaan van Bakker.com zoals we het nu kennen, gaat tot ruim 70 jaar terug, dus tot in de naoorlogse tijd. Vele Nederlanders ontvingen in de moeilijke oorlogsperiode voedsel- en kledingpakketten van families en bekenden uit het buitenland. Na die moeilijke periode wilden de Nederlanders uiteraard wat teruggeven aan die familie en bekenden. En zo ontstond bij Piet Bakker uit Hillegom het idee om geschenkpakketten met echte Hollandse bloembollen samen te stellen. Deze bood hij aan via advertenties. Later volgde een aanbod met bloembollen en andere planten voor de eigen tuinen. De geboorte van familiebedrijf Bakker Hillegom was een feit.

Een bedrijf dat al 70 jaren meegaat, moet natuurlijk met haar tijd meegaan. Dat is precies wat Bakker Hillegom, tegenwoordig beter bekend als Bakker.com, heeft gedaan. Daar waar het bedrijf begon als postorderbedrijf met een papieren bestelcatalogus, is het nu uitgegroeid tot het grootste online tuinplatform van Europa. Meer dan 11.000 artikelen, in de breedste zin van het woord, worden in 21 landen verkocht. Daarnaast lees je op Bakker.com handige tuintips en bekijk je ook allerhande video’s met nuttige tuinhacks. Daarover straks meer.

Met 4 miljoen bestellingen per jaar, verspreid over 21 Europese landen, kun je met recht zeggen dat het familiebedrijf dat ooit in 1945 begon, is uitgegroeid tot een ongekend succes.

Tuintips en inspiratie voor iedere tuinliefhebber

Dat Bakker.com meer is dan alleen een aanbieder van bloembollen, zaden, planten en overige tuinbenodigdheden zie je meteen terug als je de website Bakker.com bezoekt. Naast het ruime assortiment artikelen, vallen namelijk ook de categorieën ‘Tuinadvies’, ‘Tuininspiratie’ en ‘Tuinvideo’s’ je direct op. Of je nu echt groene vingers hebt en zowat iedere dag in de aarde loopt te spitten of juist niet de allergrootste tuinliefhebber bent, iedereen gaat hier wel iets lezen waarvan hij of zij denkt ‘oh wat handig’ of ‘goed dat ik dat weet’.

Tuinadvies

Ben je maar wat graag in de tuin, maar loop je echter wel regelmatig tegen wat kleine probleempjes aan? Want wanneer kun je nu toch het beste je buxus snoeien, waar let je op bij het planten van bloembollen of wat moet je allemaal doen om straks op een super mooi groen gazon te kunnen lopen? Een snoeikalender, tips over het oogsten van eigen groenten, fruit en kruiden, de nodige informatie over planten en tuinonderhoud, dit en nog veel meer ontdek je onder de categorie ‘Tuinadvies’ op Bakker.com.

Tuininspiratie

Je droomt al jaren van een eigen moestuin, van een praktisch ingedeelde tuin of een tuin met veel bloemenpracht… Helaas blijft het alleen bij dromen. Wil je heel graag, maar kom je zelf niet heel veel verder? Gelukkig helpt Bakker.com je graag. Kijk eens op je gemak rond bij ‘Tuininspiratie’. Je ontdekt er onder andere de nieuwste tuintrends, diverse DIY projecten, interessante tuinontwerpen en actuele tuinevenementen (waar je nog meer inspiratie op kan doen).

Tuinvideo’s

Soms wil iets gemakkelijker zijn, wanneer je het ook daadwerkelijk ziet. Met die achterliggende gedachte worden de Bakker.com tuinvideo’s gemaakt. Hoe maak je een verticale tuin van een oude pallet, hoe maak je een kruidentuintje in een krat en hoe bekleed je de schutting met klimplanten, het zijn slechts enkele voorbeelden van wat je onder de categorie ‘Tuinvideo’s’ mag verwachten. In minder dan 2 minuten een antwoord op je tuinprobleem vinden? Vergeet dan ook zeker niet de populaire Garden Hacks te bekijken.

Service, kwaliteit en garantie voorop

Door de jarenlange ervaring weet Bakker.com wat de klant verwacht. Een ruime keuze, maar zeker ook service, kwaliteit en garantie. Daar weet Bakker.com wel raad mee.

Service

Heb je een bestelling geplaatst op Bakker.com, dan kun je deze via het Track & Trace systeem altijd volgen. Alle groenproducten worden pas geleverd wanneer het de goede tijd is om te planten. Alle producten worden, milieuvriendelijk en zorgvuldig verpakt, bij je thuis bezorgd. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan probeert Bakker.com het bij de buren af te geven. En wanneer dit ook niet lukt, wordt het later nogmaals bij je aangeboden.

Kwaliteit

Naast het leveren van een uitstekende service, staan kwaliteit en garantie ook hoog op het prioriteitenlijstje van Bakker.com. Er wordt alles aan gedaan om producten te leveren waaraan je jarenlang plezier beleeft. Alle groenproducten worden dan ook met de grootste zorg gekweekt. De Bloembollenkeuringsdienst of de Nederlandse Algemene Keuringsdienst keuren de bloembollen en knollen van Bakker.com. Voldoen ze aan alle eisen? Dan pas krijgen ze het certificaat.

Bakker.com is aangesloten bij de Stichting Keurmerk Bloembollen. Dat betekent dat je Bakker tot de beste leveranciers van bloembollen en vaste planten mag rekenen. De bloembollen en vaste planten dragen de hoogst haalbare A-status.

Ook het zaad, dat is gecertificeerd door de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor Tuinbouwproducten, en de bomen en heesters die Bakker.com levert, voldoen aan alle hoge eisen.

Garantie

Bakker.com besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling en groei van haar groenproducten, zo maken ze de 100% garantie waar. Om je nog wat extra zekerheid mee te geven, biedt Bakker.com ook nog de volgende garanties:

 • Tot 5 jaar groei- en bloeigarantie
  Op alle meerjarige, winterharde planten, struiken, bomen, rozen en hagen, krijg je nog eens 5 jaar groei- en bloeigarantie.
 • Tot 1 jaar groei- en bloeigarantie
  Op alle zaden, bloembollen, knollen, potplanten en éénjarige planten, ontvang je 1 jaar groei- en bloeigarantie (deze loopt van het moment van aankoop tot en met het einde van de eerste bloeiperiode van het product).

Nu je helemaal op de hoogte bent van alle Bakker.com ins en outs kun je met veel enthousiasme aan de slag. Laat het tuinplezier beginnen!

2 Reacties
 1. Maes Greta
  Maes Greta

  Beste,
  Vroeger kreeg ik op dit mail adres regelmatig reklame en kon ik uw catalogus inkijken. Kan U mij zeggen om welke reden ik uw catalogus niet meer kan inkijken ? Nochthans heb ik vorig jaar nog een bestelling gedaan waarvan ik zeer tevreden over was. Ik wou nu eens kijken voor de klimplanten, maar geraak er niet in. dank voor uw antwoord.
  Maes Greta

  1. Lieke
   Lieke Lieke van goedkoop.be

   Hoi Greta,

   Wij promoten hier op Goedkoop.be enkel aanbiedingen van Bakker.com. Waarom je geen reclame meer toegestuurd krijgt, kunnen we dan ook moeilijk beantwoorden. Je kunt het beste even contact opnemen met de Bakker.com klantenservice via https://www.bakker.com/nl-nl/sc/klantenservice.

   Hopelijk kunnen ze je daar verder helpen en gaat het allemaal lukken.

   Met vriendelijke groet,

   Lieke

Wat vind jij van Bakker.com?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.