ICI PARIS XL Coupon code → Goedkoop parfum & make-up kopen!

ICI PARIS XL kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen ben je bij ICI PARIS XL aan het juiste adres voor parfum, verzorging en make-up. Zo vind je er meer dan 13.000 beautyproducten om elke dag goed voor de dag te komen. Daarnaast ben je bij ICI PARIS XL aan het juiste adres voor persoonlijk advies, tips en tricks op het gebied van verzorging. Kortom, ICI PARIS XL is dé beautyspecialist voor jou.

De geschiedenis van ICI PARIS XL gaat heel wat jaren terug. Hoog tijd om hier eens op in te zoomen.

De history van ICI PARIS XL

Deze beautyspecialist heeft haar roots in België liggen, om precies te zijn in Brussel. In mei 1968 besluit familie Brenig om hun passie voor parfum en beautyproducten om te zetten in iets concreets. Daarom openen ze in de Brusselse wijk Elsene, in het Frans Ixelles, een klein parfumwinkeltje.

De winkel wordt geopend onder de naam ‘Ici Paris à Ixelles. Deze naam slaat op de missie van de winkel, namelijk om de luxe van Parijs en de Franse schoonheidsproducten voor iedereen in België toegankelijker te maken. Het idee slaat aan en beetje bij beetje worden er meer winkels in België en buurlanden geopend. De naam wordt veranderd in ICI PARIS XL.

Tegenwoordig telt ICI PARIS XL zo’n 300 parfumerieën, gelegen in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg. Hiervan bevinden zich ruim 120 winkels in ons land. Je hoeft echter niet per se naar een van de fysieke winkels, want je favoriete geurtjes en verzorging bestel je gemakkelijk online via Iciparisxl.be. Zo voldoet ICI PARIS XL aan de wensen van hedendaagse klanten.

Beste Parfumerie Winkelketen & Webshop

Al diverse jaren op rij werd ICI PARIS XL in de categorie parfumerie gekozen tot Beste Winkelketen van België. Daarnaast wonnen zij meerdere keren de Webshop Awards. Dit heeft onder meer te maken met de scherpe prijzen, het uitgebreide assortiment, het vakkundige personeel en de gebruiksvriendelijke webshop.

Maar ICI PARIS XL is veel meer dan dat! Zo hebben ze bijvoorbeeld een duidelijke missie. Ze willen al hun klanten helpen om als de beste versie van hunzelf door het leven te gaan. Hoewel echte schoonheid van binnen zit, snapt ICI PARIS XL dat je soms net dat beetje extra nodig hebt om te stralen en je goed te voelen. Met behulp van ICI PARIS XL krijg je vertrouwen om 100% jezelf te zijn en je lekkerder in je vel te voelen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

ICI PARIS XL hecht niet alleen veel waarde aan hun klanten, maar ook aan het milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat daarom hoog in het vaandel. Zo proberen ze het gebruik van papier- en energieverbruik zoveel mogelijk te beperken. Hoe ze dit doen? Onder andere door gebruik te maken van biologisch afbreekbare tassen en door in te zetten op een laag CO2-verbruik en groene energie. Daarnaast stimuleren ze hun personeel om zo goed mogelijk te recycleren en afval te scheiden.

Ook probeert ICI PARIS XL samen met medewerkers en klanten een steentje bij te dragen aan de maatschappij door verschillende goede doelen te steunen. Een belangrijk goed doel dat ICI PARIS XL steunt is SOS Kinderdorpen. ICI PARIS XL droeg onder andere financieel bij aan de bouw van een medisch centrum. Zo kunnen kinderen met medische problemen geholpen worden. Daarnaast neemt ICI PARIS XL deel aan de ‘Global Volunteer Day’, waarbij vrijwilligers de handen uit de mouwen steken om bijvoorbeeld een Kinderdorp op te knappen.

Meer dan alleen een beautywinkel!

ICI PARIS XL is veel meer dan een winkel die parfum en verzorgingsproducten op een verantwoorde manier verkoopt. Voor hun klanten proberen ze namelijk net wat extra te doen. Daarom organiseren ze in hun winkels regelmatig speciale evenementen. Laat je bijvoorbeeld eens opmaken en adviseren over welke kleuren en producten bij je passen. Liever informatie op het gebied van crèmes? Bij aankoop van een van de deelnemende verzorgingsproducten kun je je op bepaalde data laten gratis laten behandelen bij aankoop van het product. Ontdekken wanneer een van deze evenementen bij een ICI PARIS XL bij jou in de buurt plaatsvindt? Kijk dan even op www.iciparisxl.be.

Wil je thuis aan de slag met het vinden van de kleuren die goed bij je passen? Dan is de app ‘My Color Passport’ iets voor jou. Op basis van fysieke kenmerken en persoonlijkheid wordt voor jou een uniek kleurprofiel samengesteld. Je weet zo altijd dat je de juiste kleren bij jouw gezicht kiest. Dit is vooral handig wanneer je online make-up gaat bestellen en toch advies wilt.

Inspiratie en verzorgingstips

Ben je enthousiast over ICI PARIS XL, maar kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Neem dan zeker eens een kijkje op hun blog. Hier vind je bijvoorbeeld tips over handige beautyproducten, make-uptips, maar ook cadeautips voor feestelijke dagen als Moederdag.

Kun je geen genoeg krijgen van alle beautytips? Download dan de ICI PARIS XL app. Hier ontdek je naast leuke tips en de laatste trends, ook de nieuwste producten. Bovendien spot je er exclusieve aanbiedingen en je persoonlijke account, inclusief puntensaldo, waarmee je spaart voor extra voordeel. Vergeet voor korting ook zeker niet om even hierboven in het ICI PARIS XL kortingsoverzicht te kijken om het maximale op je aankoop te besparen.

Veel shopplezier bij ICI PARIS XL!

Wat vind jij van ICI PARIS XL?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.