MediaMarkt Promotiecode | Nu de beste Elektronicadeals!

MediaMarkt Promotiecode

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

De ontwikkeling van MediaMarkt

Het van oorsprong Duitse MediaMarkt heeft al behoorlijk wat ervaring. Zo werd het bedrijf al in 1979 opgericht in München en bestaat het dus al een lange tijd. MediaMarkt verkoopt al sinds jaar en dag elektronica voor consumenten, in alle denkbare categorieën en werd al vrij snel succesvol dankzij een unieke formule.

Waar het bedrijf in eerste instantie met name in Duitsland opereerde, bestaat MediaMarkt ook in België al een behoorlijke tijd. In 2002 opende het namelijk voor het eerste haar deuren in ons landje. Inmiddels zijn er ruim 26 fysieke winkels te vinden in Vlaanderen en Wallonië. In grote steden als Gent, Brussel, Antwerpen en Luik vind je zelfs meerdere MediaMarkt filialen.

Wist je trouwens dat een voormalig ander bekend elektronicabedrijf, Saturn, al in 1993 overgenomen werd door MediaMarkt om samen een grote holding te vormen? De eerste Belgische Saturn-winkel opende in 2007, maar sinds 2013 zijn ook deze filialen omgevormd tot MediaMarkt.

Inmiddels vind je het grote aanbod consumentenelektronica van MediaMarkt uiteraard ook in een handige webshop. Hier bestel je je favoriete producten om te laten bezorgen, zodat je niet naar de fysieke winkel hoeft.

Ik ben toch niet gek!

Je hebt ongetwijfeld de reclames van MediaMarkt wel eens voorbij zien of horen komen op de televisie of radio. MediaMarkt kenmerkt zich vooral door goedkope prijzen en zeg nu zelf; het is natuurlijk ook gek als je meer betaalt dan nodig is.

MediaMarkt vergelijkt dagelijks prijzen met andere bekende elektronicawinkels in België om je zo iedere dag weer scherpe prijzen te kunnen bieden. Hierdoor betaal je in de winkels én natuurlijk ook in de webshop nooit te veel. De enige voorwaarden hiervoor zijn dat de concurrent het product op voorraad moet hebben, het niet om een persoonlijke aanbieding gaat en natuurlijk dat MediaMarkt geen verlies draait. Toch ergens een goedkopere prijs gespot? Neem dan zeker even contact op, MediaMarkt bekijkt graag wat ze voor je kunnen betekenen.

Bij online bestellingen moeten we uiteraard ook de verzendkosten meenemen in de totaalprijs. Bij MediaMarkt hoef je je hier echter geen zorgen om te maken, die zijn er namelijk niet! De verzending is altijd gratis. Je plaatst simpelweg je bestelling, selecteert een afhaalpunt of pakjesautomaat en haalt je pakketje af na de aangegeven levertijd. Je volgt je bestelling via de Track & Trace van bpost, zodat je precies weet wanneer jouw pakketje beschikbaar is om af te halen. Handig!

Unieke acties

Denk je aan fantastische extra kortingen bij MediaMarkt, dan denk je natuurlijk aan de BTW-actie. Zo nu en dan trekt half België naar de MediaMarkt-winkels en de webshop om te profiteren van de ‘21% BTW, Weg Ermee!’-promotie. De naam zegt natuurlijk al waarom je je tijdens deze actie naar MediaMarkt moet haasten; je betaalt geen BTW en krijgt dus een flinke korting op (bijna) het volledige assortiment!

Klinkt dit al te gek? Bij MediaMarkt kan het nog veel gekker tijdens het MediaMarkt gekkenhuis. Tijdens deze tijdelijke actie verkopen ze producten die ze normaal gesproken nooit hebben aan uitzonderlijke lage prijzen. Denk hierbij aan het supervoordelig leasen van een nieuwe auto, een fiets, wasmiddelen, vakanties en ze hebben zelfs ooit een ruimtereis aangeboden! Ja, echt waar.

Tegenwoordig stunt elke (web)shop wel met acties tijdens Black Friday.  MediaMarkt België was echter toch een van de eersten om het Amerikaanse fenomeen ook in ons land groot te maken. Media Markt Black Friday staat garant voor torenhoge kortingen! 

Ook aan groen is gedacht

De elektronische apparaten die MediaMarkt verkoopt hebben natuurlijk energie nodig om te kunnen functioneren. MediaMarkt helpt je graag om thuis te kunnen profiteren van voordeligere elektriciteits- en gasprijzen. Zo werken zij samen met Luminus en krijgen alle klanten van MediaMarkt twee maanden lang gratis elektriciteit bij #BeGreen Fix. Bovendien staat de energieprijs het eerste jaar vast en krijg je vanaf het tweede jaar jaarlijks 2% korting. Je bespaart tot wel €180 in vergelijking met andere energiemaatschappijen.

Als klant van Luminus ontvang je energie die voor 100% uit België komt en die ook nog eens 100% groen is. Zo is de energie niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Eventueel krijg je als klant van MediaMarkt ook nog eens voordelig onderhoud van je gas- of mazoutketel.

Geen zorgen over grote elektro

Een wasmachine, droogkast of koelkast besteld bij MediaMarkt en maak je je nu al zorgen over het aansluiten en naar boven brengen? MediaMarkt helpt je graag met verschillende serviceprogramma’s. Zo wordt groot huishoudelektro boven de €399 gratis naar boven of beneden gebracht, uitgepakt en wordt je oude apparaat gratis meegenomen. Ook voor televisies geldt dit vanaf €999. Extra service zoals basisuitleg, wandbevestiging en volledige aansluiting zijn altijd voor kleine prijzen tot maximaal €39 bij te kopen.

Smartphone of tablet kapot?

Niet gevreesd, MediaMarkt komt snel tot de redding! Via de Solutions Corner repareert het bedrijf liefst 80% van alle apparaten binnen 40 minuten. Het product hoeft hiervoor overigens niet per se bij MediaMarkt gekocht te zijn. Op de website ontdek je een handige prijslijst, zodat je precies weet wat veelvoorkomende reparaties voor populaire toestellen kosten. Als je apparaat niet in de lijst staat, neem je best even contact op of ga je naar de winkel voor advies.  

Tip: Haal wel eventjes alle foto’s, video’s en andere belangrijke gegevens van je smartphone of tablet af. MediaMarkt kan niet garanderen dat deze in alle gevallen behouden blijven. Zo is het herinstalleren van het apparaat soms noodzakelijk.

Op alle herstellingen van de Solutions Corner ontvang je liefst 6 maanden garantie. MediaMarkt vertrouwt hiervoor op de uitstekende kennis en vaardigheden van haar medewerkers. De garantie is overigens niet meer geldig als de oorzaak van de schade vocht, corrosie of oxidatie is. Ga dus niet douchen of zwemmen met je telefoon.

Meer weten van MediaMarkt?

Van alle nieuwtjes van MediaMarkt op de hoogte blijven? Houd dan het Mediablog in de gaten. Hier worden reviews van producten geplaatst, vind je informatie over de nieuwste muziek, films & games en lees je alles over de acties bij jouw MediaMarkt-filiaal of de webshop. Uiteraard kan je je ook aanmelden voor de online nieuwsbrief, zodat je het laatste nieuws en de beste aanbiedingen direct ontvangt in je mailbox.

1 Reactie
  1. Marcel Willekens
    Marcel Willekens

    Wil wel uw reclame, voor alles nazien

Wat vind jij van Media Markt?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.