NMBS Europe kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -60%
  Geldig tot last minute

  Thalys Superdeal via NMBS Europe: -60% op last minute reizen

  Gebruik de aanbieding!

  Ook bij NMBS Europe kan je profiteren van stevige last minute kortingen. Een ticket voor de Thalys, dat je tussen de 10 en 14 dagen voor je reis boekt, wordt zo tot 60% goedkoper. Een rit tussen Parijs en Brussel is dan al mogelijk vanaf €39. Het traject Parijs-Amsterdam is vanaf €54 en voor Keulen-Parijs tel je (vanaf) €48 neer. Meer weten? Klik dan snel even door naar B-Europe.com.

 • €55
  Geldig tot Wintersport

  Thalys Sneeuw via NMBS Europe: al vanaf €55 naar de Alpen

  Gebruik de aanbieding!

  Plan jij dit jaar weer een leuke skivakantie? Via NMBS Europe kan je nu al een Thalys ticket naar de Alpen boeken vanaf €55 per rit, dit voor reizen tussen 23 december 2017 en 15 april 2018. Deze uitzonderlijke prijzen zijn uiteraard maar geldig zolang de voorraad strekt. Klik dus snel even door naar B-Europe.com voor het te laat is.

 • €45
  Geldig tot

  Thalys Weekend Comfort 1 via NMBS Europe: tickets vanaf €45

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je binnenkort met de Thalys op vakantie? Begin je vakantie dan goed en kies voor een plaatsje in de Comfort 1 zone, uitgerust met gratis wi-fi, ruime zetels, heel wat internationale kranten en tijdschriften. Dankzij NMBS Europe is een ticket op zaterdag of zondag tussen Parijs en België zo al mogelijk voor slecht €45 per traject. Meer weten? Klik dan snel even door naar B-Europe.com.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Benelux Youth via NMBS Europe: reizen aan jongerentarief

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je jonger dan 26 jaar? Dan reis je nu opmerkelijk goedkoper naar Nederland en Luxemburg dankzij het 'Benelux Youth' tarief van NMBS Europe. Dit voor alle reizen vanaf 9u 's ochtends. De kortingen lopen in sommige gevallen op tot wel 40%. Iets voor jou? Klik dan snel even door naar B-Europe.com.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Thalys Family via NMBS Europe: voordelig reizen met het gezin

  Gebruik de aanbieding!

  Binnenkort met de trein op vakantie? Voor een jong gezin wordt dat nu flink goedkoper: via NMBS Europe reis je nu immers aan de helft van het referentietarief wanneer dit gezin bestaat uit twee volwassenen en een kind jonger dan twaalf. Dit voor alle reizen op de Thalys verbindingen. Meer weten? Klik dan snel even door naar B-Europe.com.

Wat vind jij van NMBS Europe?