NMBS Europe kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -60%
  Geldig tot last minute

  Thalys Superdeal via NMBS Europe: -60% op last minute reizen

  Gebruik de aanbieding!

  Ook bij NMBS Europe kan je profiteren van stevige last minute kortingen. Een ticket voor de Thalys, dat je tussen de 10 en 14 dagen voor je reis boekt, wordt zo 60% goedkoper. Een rit tussen Parijs en Brussel is dan al mogelijk vanaf €39. Het traject Parijs-Amsterdam kost €54 en voor Keulen-Parijs tel je €48 neer. Meer weten? Klik dan snel even door naar B-Europe.com.

 • €14,90
  Geldig tot

  NMBS InterCity jongerenpromo: naar Nederland vanaf €14,90

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je jonger dan 26 jaar en wil je graag eens Amsterdam, Rotterdam of Den Haag bezoeken? Dan reis je nu goedkoop met NMBS. Voor slechts €14,90, enkele rit, reis je tussen België en Nederland. Plan een dagje met vrienden of vriendinnen om onze noorderburen te gaan bezoeken. Actie geldig tot 11 september voor afreizen tussen 1 en 31 september.

 • €59
  Geldig tot

  TGV Duo Promo via NMBS Europe: naar Frankrijk v.a. €59

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je binnenkort op vakantie naar Frankrijk maar heb je nog geen vervoer? Bij NMBS Europe geven ze je een duwtje in de rug: al vanaf €59 per persoon boek je een reis voor twee vanuit Brussel. Dit voor alle reizen van 11 juli tem 3 september 2017. De volledige prijslijst ontdek je op B-Europe.com.

 • €45
  Geldig tot

  Thalys Weekend Comfort 1 via NMBS Europe: tickets vanaf €45

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je binnenkort met de Thalys op vakantie? Begin je vakantie dan goed en kies voor een plaatsje in de Comfort 1 zone, uitgerust met gratis wi-fi, ruime zetels, heel wat internationale kranten en tijdschriften. Dankzij NMBS Europe is een ticket op zaterdag of zondag tussen Parijs en België zo al mogelijk voor slecht €45 per traject. Meer weten? Klik dan snel even door naar B-Europe.com.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Benelux Youth via NMBS Europe: reizen aan jongerentarief

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je jonger dan 26 jaar? Dan reis je nu opmerkelijk goedkoper naar Nederland en Luxemburg dankzij het 'Benelux Youth' tarief van NMBS Europe. Dit voor alle reizen vanaf 9u 's ochtends. De kortingen lopen in sommige gevallen op tot wel 40%. Iets voor jou? Klik dan snel even door naar B-Europe.com.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Thalys Family via NMBS Europe: voordelig reizen met het gezin

  Gebruik de aanbieding!

  Binnenkort met de trein op vakantie? Voor een jong gezin wordt dat nu flink goedkoper: via NMBS Europe reis je nu immers aan de helft van het referentietarief wanneer dit gezin bestaat uit twee volwassenen en een kind jonger dan twaalf. Dit voor alle reizen op de Thalys verbindingen. Meer weten? Klik dan snel even door naar B-Europe.com.