Foodbag kortingscodes 2018

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €49,50
  Geldig tot

  Kindvriendelijke kookbox: Foodbag Easy Dinner vanaf €49,50

  Gebruik de aanbieding!

  Vind je het altijd maar wat lastig om weer verrassende gerechten op tafel neer te zetten die ook bij de kinderen in de smaak vallen? Dan is de Easy Diner kookbox van Foodbag wellicht iets voor jou. Deze kookbox bevat de ingrediënten en recepten voor drie unieke en kindevriendelijke gerechten. Al vanaf €49,50 bestel je zo'n box voor 1 persoon. Voor een kookbox voor twee personen betaal je €55 en voor drie personen €65. Een groot gezin? Er zijn ook Foodbag kookboxen beschikbaar voor vier en vijf personen.

 • €103
  Geldig tot

  Maaltijdbox voor 5 personen via Foodbag voor slechts €103

  Gebruik de aanbieding!

  Een groot gezin hebben, betekent veel organisatie. Het is niet gemakkelijk om voor 5 personen te koken en toch een lekker en gezond maal op tafel te toveren. Probeer nu de box van Foodbag uit. Je ontvangt elke maandag alle ingrediënten die je nodig hebt om 4 lekkere en gezonde maaltijden te bereiden voor het hele gezin. Je hebt al een box voor slechts €103! Bekijk samen welke maaltijden volgende week op tafel zullen staan op foodbag.be.

 • €89
  Geldig tot

  €89 voor 4 maaltijden voor 4 personen via Foodbag

  Gebruik de aanbieding!

  De lekkere en gezonde ingrediënten met bijhorende recepten via Foodbag, kun je nu ook bestellen voor 4 personen. Zo betaal je slechts €89 voor 4 verschillende maaltijden voor het hele gezin. Het weekmenu vind je terug op foodbag.be. Bekijk welke lekkere maaltijden je deze week gemakkelijk en snel kunt bereiden en bestel je Foodbag! Deze wordt elke maandag bij jou thuis bezorgd. Probeer het nu

 • €79
  Geldig tot

  Ontdek de Foodbag Original 3 personen voor slechts €79

  Gebruik de aanbieding!

  De Foodbag Original is te verkrijgen met 4 verschillende maaltijden voor telkens 3 personen. Je ontvangt de box elke maandag bij jou thuis voor slechts €79. Lekker en gezonde ingrediënten met de bijhorende receptenkaarten vind je in de Foodbag. Zo zet je eenvoudig en snel een gezond maal op tafel. Bekijk op foodbag.be wat de pot deze week schaft.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Wekelijks de gezondste en lekkerste recepten en ingrediënten thuisbezorgd door Foodbag

  Gebruik de aanbieding!

  Hou je van een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd, maar heb je niet altijd tijd om naar de supermarkt te gaan? Sluit dan een abonnement af bij Foodbag en krijg wekelijks op maandag de lekkerste maaltijdboxen bij jou thuisbezorgd. Met de handige receptkaarten en verse ingrediënten, bereid je gemakkelijk je gerecht. Smakelijk eten!

Wat vind jij van Foodbag?