Hans Anders Vouchercode → Korting op je bril & lenzen!

Hans Anders kortingscodes 2020

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • GRATIS
  Geldig tot

  Hans Anders service: pas thuis GRATIS 4 monturen

  Heb je de bril gevonden die helemaal bij je past? Dan neem je de doos met de bril gewoon mee naar de Hans Anders winkel van je keuze. Daar koop je dan gewoon de bril van je keuze met de glazen op de juiste sterkte. En de overige monturen? Die geef je gewoon terug af de Hans Anders winkel van je keuze of stuur je gratis terug.

  Profiteer nu van de promotie

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis verzending naar Hans Anders-winkel naar keuze

  Je laat je bestelling gratis leveren in een Hans Anders-winkel van je keuze. Voor een kleine bijdrage van €3,50 levert Hans Anders ook bij je thuis. Handig!

  Profiteer nu van de promotie

 • Topdeal
  Geldig tot

  Hans Anders maakt het makkelijk: test je ogen online!

  Voor je naar de oogarts stapt, kun je bij Hans Anders een gratis online test afleggen, zo krijg je al een eerste indruk. Je vult een aantal persoonlijke gegevens in en doet daarna de vertetest. 

   

  Profiteer nu van de promotie

2 Reacties
 1. BEATRICE DE STERCK
  BEATRICE DE STERCK

  goede avond graag had ik advies gekregen ...ik had bon met code gekregen van jullie was een foto van een dame op die mij code en brief met 200 euro korting maar ben de brief verloren en actie loopt af kan hem niet vinden wat doe ik ermee of krijg ik nieuwe brief met korting.

 2. Ronnald Stannard
  Ronnald Stannard

  Dit telt alleen maar voor mensen die geen bril nodig hebben , ben er geweest voor een bril met gratis glazen maar dit kon alleen voor mij maar met een meerprijs van 80,00 Euro dit is echt misleidende reclame.
  Dit zou mijn vierde bril geweest zijn bij Hans Anders

Wat vind jij van Hans Anders?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.