Euroflorist Kortingscode → Tijdelijk -10% op mooie bloemen ✓

Euroflorist kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

Euroflorist in 10 voordelen

1. Ruime keuze

De ruime keuze bij Euroflorist mag je best letterlijk nemen. Het assortiment boeketten wordt er geregeld bijgewerkt volgens het seizoen. Kijk je bij de ‘Nieuwe Collectie’, dan ontdek je er de trends van het moment. Rozen, lelies, tulpen of heerlijk geurende bloemen? Euroflorist verwerkt  elk type bloemen in een van de vele boeketten. Elk boeket is beschikbaar in verschillende maten, het is maar net wat jij wil.

Liever een plant of orchidee die langer houdt dan een boeket? Een extra cadeau toevoegen aan de bloemen, zoals chocolade, een knuffel of een vaas? Toe maar, het is mogelijk bij Euroflorist.

2. Voor elke gelegenheid

Of je nu iemand speciaal wil verrassen op zijn of haar verjaardag, met een bloemetje beterschap wil wensen of tonen hoe graag je iemand ziet, Euroflorist selecteert boeketten voor elke gelegenheid.

Aan inspiratie geen gebrek bij de bloemenspecialist!

3. Snelle levering

Bestel je de bloemen voor 14u (van maandag tot en met vrijdag), dan kunnen ze dezelfde dag nog geleverd worden. Op zaterdag geldt deze service voor bestellingen voor 12u.

4. Plan vooraf!

Last minute bloemen laten bezorgen is dus geen enkel probleem. Ben je meer van het plannen, dan bedient Euroflorist je ook op je wenken. Wil je de verjaardag van je moeder zeker niet vergeten? Je liefste in de bloemetjes zetten op jullie huwelijksdatum? De verjaardag van je beste vriendin niet uit het oog verliezen? Plan de bezorgdatum alvast in, zo loopt ook dat weer op rolletjes!

5. Duurzaam lokaal

Euroflorist laat de bloemen niet van mijlenver leveren, maar werkt met lokale bloemisten. Een lokaal systeem, wat Euroflorist meteen een duurzame keuze maakt. De bloemist stelt een handgebonden boeket samen op basis van je keuze en levert die bij de ontvanger.

6. Wereldwijd

Het netwerk van Euroflorist is ondertussen behoorlijk uitgebreid. Zowel in België als wereldwijd laat je bloemen leveren. Handig, voor wie een ver familielid of vriend even in de bloemetjes wil zetten, maar de plaatselijke bloemisten niet kent.

7. Persoonlijke service

Tijdens het bestelproces vul je onder meer de gelegenheid en een persoonlijk tekstje voor de ontvanger in. Heb je nog een bijzondere boodschap voor de bloemist, laat dan even je instructies achter.

De bloemen achterlaten bij de buren of bij de deur als niemand thuis is? Jij beslist of je het wil!

8. 7 dagen versgarantie

De verrassing voor de ontvanger zal ongetwijfeld groot zijn, maar daar blijft het niet bij. Euroflorist garandeert je dat de bloemen zeven dagen vers blijven. Lekker lang genieten van verse bloemen in huis, dat is toch helemaal top?!

9. Mét wenskaart

Wil je meer dan alleen een boodschap op een standaard kaartje meegeven bij je bloemetje? Euroflorist bedient je op je wenken, met een mooie selectie wenskaarten.

10. Veilig betalen

Euroflorist werkt met courante betaalopties zoals verschillende creditcards en Paypal. Het betalingsplatform is beveiligd met SSL. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er iets misgaat met de betaling.

Wist je dat…

… Euroflorist al sinds 1982 bloemen bezorgt?

Heel wat ervaring op zak, zoveel is zeker! In 1982 ontwikkelden de Zweden Peter Jungbeck en Lars Hedberg een efficiënt bloemenordersysteem zodat bloemisten makkelijker hun producten bij de klant konden leveren. Sinds de start blijft de nauwe samenwerking met de bloemisten een heel belangrijke waarde binnen het bedrijf. 

Euroflorist heeft sindsdien niet stilgezeten, maar timmerde vlot verder aan een wereldwijd netwerk van bloemisten. Na Zweden veroverden ze ook Noorwegen, om daarna ook onder meer Denemarken, Polen, Duitsland, Nederland en België aan hun netwerk toe te voegen.

In 1995 volgde de stap naar het wereldwijde web, waarmee Euroflorist de eerste online organisatie voor het verzenden van bloemen werd. Bovendien mochten ze zich zo tot de eerste honderd bedrijven (wereldwijd!) rekenen die online gingen. Een mooie prestatie!

… Euroflorist op 30 jaar tijd liefst 41 miljoen boeketten wist af te leveren?

We hoeven je niet te vertellen dat dat voor even veel gelukkige mensen zorgde. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de glimlach die de bloemen op het gezicht van al die ontvangers toverde. Werd jij al eens verrast door iemand via Euroflorist? We wensen je het graag toe!

… elke bloem een ander verhaal vertelt?

Weet je niet meteen wat de favoriete bloemen van je ontvanger zijn, gooi het dan eens over een andere boeg. Elke bloem vertelt een eigen verhaal en kan soms meer zeggen dan woorden. Anders gezegd, als je het niet in woorden kunt zeggen, probeer het dan maar eens met bloemen.

Euroflorist maakte een handig lijstje met wat elke bloem betekent, we geven je graag een bloemlezing uit het overzicht:

  • Zoveel liefde in een roos!

Dat een roos een boodschap van liefde en tederheid overbrengt, wist je wellicht al. Was je er echter van op de hoogte dat ook de kleur een betekenis heeft? Met een rode roos ga je voor echte liefde en pure passie. Een roze roos drukt ‘gewoon’ liefde uit, terwijl een witte dan weer het aspect ‘zuiverheid’ belicht. Wil je op subtiele wijze een donker kantje van de liefde belichten, dan neem je een gele roos om jaloezie of ontrouw te benadrukken.

  • Tulpen voor het leven

Het vroege voorjaar is hét moment voor tulpen, en meteen ook om je liefde te verklaren aan iemand bijzonder. Niet zomaar liefde, maar wel de eeuwige versie. In een tulp gaat heel wat oprechtheid schuil. Denk dus maar goed na voor je tulpen schenkt!

  • Ranke lelies

Lelies blijven wonderlijke bloemen, waar je uren naar kunt staren. Ze staan niet voor niets voor schoonheid. De ranke bloemen leggen bovendien de nadruk op zuiverheid.

  • Ranonkels vol betovering

Ranonkels komen in verschillende kleuren zoals roze, wit, geel of rood. Ze kondigen niet alleen het voorjaar aan, maar drukken verleiding en betovering uit. Wie pak jij in met een charmant boeket ranonkels?

Wat is jouw favoriete bloem?

Wat vind jij van Euroflorist?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.