Landal GreenParks Korting 2024 | Verblijf tot 40% GOEDKOPER

Landal GreenParks

Het huidige aanbod


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

Hierboven heb je al heel wat over Landal GreenParks kunnen ontdekken, zoals de luxe van de accommodaties, de bestemmingen en de huidige promoties. Met de vele vakantieparken die Landal GreenParks biedt kan het echter wel eens lastig kiezen zijn welke bestemming het beste bij jou en je reisgezelschap past. Landal heeft namelijk ruim 80 parken in 9 verschillende landen. Om je de keuze te vergemakkelijken zetten we hieronder een aantal tips voor je op een rijtje. Maar eerst zoomen we wat dieper in op de geschiedenis en de huidige situatie van Landal GreenParks.

De historie van Landal GreenParks

Landal GreenParks heeft meer dan 13.500 bungalows in verschillende landen. Dat zijn er heel wat. Maar Landal GreenParks is natuurlijk niet zomaar uitgegroeid tot wat het nu is. In 1954 kocht verzekeringsmaatschappij NILLMIJ (nu Aegon) het vakantiepark Rabbit Hill op, in eerste instantie voor eigen personeel. Omdat het park te groot was, werd er besloten om overige bungalows aan derden te gaan verhuren. Dit bleek erg in trek te zijn.

Er werden meer parken gekocht en in 1965 wordt er in Duitsland gestart met de bouw van een eigen bungalowpark. Aegon besluit in 1996 dat bungalows verhuren geen deel meer is van de kernactiviteiten en verkoopt de bungalows door aan een groep investeerders. Na de overname is Landal GreenParks geboren, het begin van een enorme uitbreiding in vakantieparken door heel Europa!

Een aantal feiten en cijfers

Dat Landal GreenParks jaarlijks veel bezoekers ontvangt weten we, maar hoeveel precies? Reken op zo’n 2,4 miljoen gasten per jaar. Met een gemiddelde verblijfsduur van 5,6 nachten is dit goed voor 12,8 miljoen gastovernachtingen per jaar. Heel wat dus! Om alles wat hierbij komt kijken te regelen en om jou een heerlijk verblijf te garanderen, zijn er ruim 3000 Landal GreenParks medewerkers aan het werk in de parken en op diverse kantoren.

Hoe groot is de kans dat je een landgenoot tegenkomt? Slechts 8% van de bezoekers komt uit België, terwijl ruim 70% uit Nederland komt. Bovendien is Landal GreenParks populair onder Duitsers (12% van de gasten). De rest van de gasten komt uit overige landen.

Landal won al diverse awards, waaronder ‘Beste werkgever 2014’, ‘Nederlandse Vakantie Awards 2016’ en ‘Zoover Awards 2016’. In 2017 won het bedrijf de award voor ‘Kids Vakantieaanbieder’. Daarnaast werd Landal GreenParks door de consument als derde bedrijf van Nederland uitgeroepen tot ‘Klantvriendelijkste Leisure Bedrijf’.

Bovenstaande cijfers zijn verkregen via www.landal.be op 4-5-2017.

Duurzaam en betrokken ondernemen

Landal GreenParks vindt het belangrijk om zich te allen tijde sterk te maken voor de natuur, de gast en de samenleving. Daarom staat duurzaam en betrokken ondernemen hoog in het vaandel. Hoe ze dat doen? Onder andere door slim om te gaan met energie, mobiliteit, afval en water. Daarnaast zoeken ze samenwerkingen op, bijvoorbeeld met regionale ondernemers en politieke en maatschappelijke organisaties als Longfonds, Comfortzorg en Natuurmonumenten.

Samen met partners kan Landal GreenParks zich op een effectieve manier inzetten voor de natuur en samenleving. Denk hierbij aan het organiseren van sport- & speldagen voor kinderen, het organiseren van boomplantdagen of het aanbieden van speurtochten door de natuur. Hiermee creëren ze bewustwording onder gasten over het belang van duurzaamheid en betrokkenheid.

Diverse Landal parken mogen de ‘Green Key certificering’ voeren, een internationaal kwaliteitsmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Landal GreenParks doet er alles aan om de parken nog verder duurzaam te ontwikkelen, zodat we met zijn allen kunnen gaan voor een groene toekomst.

Op vakantie: je favoriete Landal park

Je vindt rust, ruimte en natuur belangrijk, je houdt van een omgeving waarin veel te zien is en te beleven valt en je verblijft graag in een comfortabele accommodatie? Dan is Landal GreenParks perfect voor jou! Maar hoe kies je nu uit alle Landal parken het park dat het beste bij jou en je reisgezelschap past? Er zijn verschillende factoren waar je op kunt letten bij het kiezen van een park.

Tip #1: Kies een vakantieland

Blijf je graag dichtbij huis of trek je er graag op uit? Wie weet wilde je altijd al Zwitserland, Denemarken of Tsjechië ontdekken. Als je graag naar een bepaald land of een bepaalde streek wilt, dan kun je het beste naar je ideale Landal GreenParks op zoek gaan via ‘Alle parken op de kaart’. Via deze functie op Landal.be zie je in één handig overzicht per land waar de Landal parken zich bevinden. Bovendien zie je per park meteen de vanaf-prijs staan. Wordt het Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Denemarken, Tsjechië, Hongarije of toch een vakantie in eigen land? Vind je favoriet!

Tip #2: Combineer je verblijf met een uitje

Als je een vakantie boekt dan kijk je zeker en vast naar wat er allemaal te beleven is in de buurt. Heb je er echter al eens over nagedacht om eerst na te denken over wat je allemaal wilt doen qua uitjes, om vervolgens daar een geschikt vakantiepark bij te kiezen? Wil je bijvoorbeeld altijd al een keer naar de Efteling in Nederland, Hansa-Park in Duitsland of LEGOLAND® in Denemarken? Bij al deze parken ligt een Landal GreenParks in de buurt, waardoor je jouw bezoekje perfect kunt combineren met een paar fijne daagjes weg.

Ook als je bijvoorbeeld een bepaald dierenpark, natuurpark, museum of evenement wilt bezoeken, is het ideaal te combineren met een verblijf bij Landal GreenParks. Ben je benieuwd naar welke Landal parken er goed te combineren zijn met welke uitjes? Landal GreenParks zette de leukste ideeën voor je op een rijtje op Landal.be. Neem dus eens een kijkje en bepaal op basis daarvan je volgende bestemming. Vergeet niet om hierboven nog wat extra korting mee te pikken!

Tip #3: Bepaal het thema van je vakantie

Gek op het strand, kun je geen genoeg krijgen van wandelen door de bergen of hou je van ontspanning, beauty en wellness? Voor elke vakantieliefhebber heeft Landal GreenParks de perfecte bestemming. Kijk bijvoorbeeld eens bij de strandvakanties en plan een verblijf aan de Noordzee of Oostzee. Of je nu lekker wilt uitwaaien, spelen in het zand of actieve watersport wilt beoefenen, er zijn mogelijkheden genoeg!

Als je met de kids op pad gaat dan hoop je natuurlijk op eindeloos vermaak en speelplezier. Gelukkig heeft Landal GreenParks ook aan de kleintjes gedacht. Waterpret in het zwembad, een indoor speelparadijs, een toffe minigolfbaan, vrijwel ieder Landal park is met leuke activiteiten uitgerust. Daarnaast zorgt Bollo de beer voor extra vermaak. Op Landal De Lommerbergen en Landal Het Vennenbos maak je extra veel plezier met Puk & Pelle. Kortom, genoeg mogelijkheden om je kinderen een fantastische vakantie te bezorgen. Plezier voor het hele gezin!

We wensen je een heerlijk verblijf toe!

Of je nu gaat voor een actieve vakantie in de bergen, een ontdekkingsreis door een land waar je nog niet eerder was of een fijne gezinsvakantie in eigen land… Met een verblijf bij Landal GreenParks zullen jij en je reisgezelschap je zeker niet vervelen. Alvast een hele fijne vakantie gewenst!

Wat vind jij van Landal GreenParks?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.