Knack kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • EXTRA
  Geldig tot

  Profiteer van leuke voordelen als Knack Club lid

  Gebruik de aanbieding!

  Sluit je een abonnement af bij Knack, dan blijf je niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws, je wordt ook lid van de Knack Club. En dat betekent weer korting op diverse voorstellingen en uitjes of zelfs vrijkaarten. Kies voor een abonnement digitaal + papier of alleen een abonnement digitaal en geniet van deze straffe extra's.

 • TIP
  Geldig tot

  3 maanden Knack digitaal + papier voor €59,50

  Gebruik de aanbieding!

  Blijf je graag op de hoogte van al het nieuws uit binnen-en buitenland? Politiek, justitie, economie.... alle laatste ontwikelingen op deze en nog veel meer gebieden, volg je via Knack. Kies voor een abonnement digitaal + papier en betaal amper €59,90 voor drie maanden Knack. Bij het abonnement digitaal + papier ontvang je ook wekelijks Knack, Knack Weekend en Knack Focus. Maar dati s niet alles, je krijgt namelijk 18 keer paar jaar Knack Extra en 4 keer per jaar valt het mondiale magazine op je deurmat!

 • €20
  Geldig tot

  Kennismakingsaanbod Knack: nu 8 weken voor slechts €20!

  Gebruik de aanbieding!

  Maak kennis met Knack, een weekblad vol relevante informatie over wekelijkse actualiteiten, lifestyle inspiratie en entertainment. Via de webshop geniet je tijdelijk van een interessant kennismakingsaanbod. Voor slechts €20 krijg je 8 weken lang de Knack thuisgestuurd. Bovendien is elk nummer digitaal te lezen, wel zo handig! Ontdek direct of Knack een blad voor jou is met deze tijdelijke topdeal.

 • Gratis
  Geldig tot

  Studieboeken gratis te downloaden via Knack!

  Gebruik de aanbieding!

  Studeren kost tegenwoordig heel wat geld. Om deze last enigszins te verminderen stelt Knack nu heel wat studieboeken ter beschikking, met als onderwerp o.a. natuurwetenschappen, talen, economie en IT. De boeken zijn gratis te downloaden mits je je registreert op de nieuwsbrief van Knack. Voor meer info verwijzen we je graag door naar Knack.be.