Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • Gratis
  Geldig tot

  Download een gratis hoofdstuk bij Centrum voor Afstandsonderwijs

  Gebruik de aanbieding!

  Heb je interesse om een thuisstudie of cursus te volgen? Maar ben je nog niet helemaal zeker of datgene wat je wilt kiezen ook daadwerkelijk wat voor je is? Bij Centrum voor Afstandsonderwijs krijg je de mogelijkheid om eerst gratis een proefhoofdstuk te downloaden, zodat je zeker weet dat de studie wat voor je is! Handig toch?!

 • -30%
  Geldig tot

  Centrum voor Afstandsonderwijs promo: 30% korting op online ondernemen

  Gebruik de aanbieding!

  Wil je een eigen webshop starten? Dan is de nodige kennis hierover geen overbodige luxe. Centrum voor Afstandsonderwijs kan je hierbij helpen met de cursus 'Webshop opstarten'. Wie zich nu inschrijft voor deze cursus in combinatie voor eender welke lhuisstudie profiteert van 30% korting hierop. Voor de cursus 'Webshop Opstarten' betaal je dan geen €199, maar amper €139. Haast je naar Centrumvoorafstandsonderwijs.be en lees meer informatie hierover.

 • -15%
  Geldig tot

  Start Bouwbedrijf pakket met 15% korting bij Centrum voor Afstandsonderwijs

  Gebruik de aanbieding!

  Wil je carrière maken als professioneel ondernemer? Dan heb je naast het erkende vestigingsattest ook minstens één ander vestingingsattest nodig. Denk daarbij aan 'Loodgieter', 'Elektricien' of 'Ruwbouw'.  Combineer deze twee thuisstudies bij Centrum voor Afstandsonderwijs en volg het speciale pakket Bouwbedrijf Starten. Op dit pakket krijg je bij Centrum voor Afstandsonderwijs 15% korting. Voor meer informatie neem een kijkje op Centrumvoorafstandsonderwijs.be.

 • -20%
  Geldig tot

  Volg meerdere studies bij Centrum voor Afstandsonderwijs en ontvang tot -20%

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je niet meer gelukkig met het werk dat je doet? En sta je helemaal open voor een carrièreswitch? Studeer in je eigen tijd en schrijf je nu in voor één of meerdere thuisstudies van Centrum voor Afstandsonderwijs. Je kiest de thuisstudies die bij jouw wensen passen en je kunt er zoveel volgens als je wilt. Volg je bovendien twee of drie studies tegelijk, dan profiteer je ook nog van voordeel tot wel 30%! Neem een kijkje op centrumvoorafstandsonderwijs.be en ga vandaag nog aan de slag!