Camp Nou Experience kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €28
  Geldig tot

  Tickets Camp Nou Experience voor €28 via Tiqets

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je van plan om de Camp Nou Experience te doen? Goede keus, de stadiontour en het museum zijn indrukwekkend! Je entreekaarten koop je voordelig bij Tiqets voor €28 per persoon. Neem je kinderen mee in de leeftijdscategorie 6-13 jaar? Zij krijgen voor €22 entree. Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis. Alvast veel plezier!

 • -€5
  Geldig tot

  6-13 jaar? €6 korting op Camp Nou Experience via Tiqets

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je met je kinderen (6-13 jaar) naar de Camp Nou Experience in Barcelona? Dan profiteer je van een fijne actie. Kinderen onder de 14 jaar krijgen namelijk €6 korting op hun entreeticket. Zo betalen zij slechts €22 in plaats van €28 voor de spectaculaire stadiontour + museum. Pak deze aanbieding en ga voor een onvergetelijke ervaring.

 • Gratis
  Geldig tot

  Kinderen tot en met 5 jaar gratis entree Camp Nou Experience via Tiqets

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je met je kinderen tot en met 5 jaar een bezoekje brengen aan de Camp Nou Experience? Dan is deze actie echt iets voor jou. Bij aankoop van een betaald ticket neem je je jonge kinderen namelijk gratis mee naar binnen. Zo is je rondleiding bij FB Barcelona leuk en betaalbaar. Alvast een fijne tour gewenst!

 • TIP!
  Geldig tot

  Boek je entree voor Camp Nou Experience via Tiqets en krijg je tickets op je smartphone

  Gebruik de aanbieding!

  Wil je een bezoekje brengen aan de Camp Nou Experience? Bestel je entreekaarten dan via Tiqets en laat bij binnenkomst je toegangskaart op je smartphone zien. Zo hoef je de tickets niet uit te printen, hoe handig is dat? Alvast veel plezier!