Orange Promocode | Tot -50% op je abonnement | Orange België

Orange kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

3 Reacties
 1. De Moor Patricia
  De Moor Patricia

  Beste
  Ik ben al lang klant bij jullie. Nu beweerd een vriendin van mij dat die promotie panter 26.40€ maar tijdelijk is daarmee bedoelt ze het gaat achteraf terug naar 33€ . Ze kent iemand die overgegaan is naar dit en zijn factuur kreeg en toch 33€ moest betalen .
  Stel ik verander van dolfijn naar panter kan ik nog genieten van die promotie ? Is die blijvend eens je ze aangaat ? Ze zegt dat jullie prijzen zonder btw zijn ? Hopend op een positief antw .
  De Moor Patricia

  1. Joost
   Joost Joost van goedkoop.be

   Hallo Patricia,

   Het Panter Limited Edition abonnement, het abonnement met 20% korting, is een tijdelijke promotie voor de eerste 10.000 klanten die dit abonnement aanvragen. Het gaat om een permanente korting, dus je betaalt gedurende de gehele contractduur €26.40. Dit abonnement wijkt daarmee af van het standaard Panter abonnement, wat inderdaad wel €33 kost.
   Je bent echter bij Goedkoop.be, wij verzamelen promoties van webshops als Orange om je te helpen besparen, maar zijn helaas niet Orange zelf. Voor de volledige voorwaarden en werking van het Panter Limited Edition aanbod adviseer ik je om even contact op te nemen met Orange zelf. De contactmogelijkheden vind je hier: https://www.orange.be/nl/contacteer-ons
   Hopelijk ben je hiermee geholpen!
   - Joost van Goedkoop.be

   1. J.P.
    J.P.

    Tekst van Orange:
    Orange België lanceert één van de meest aantrekkelijke mobiele aanbiedingen op dit moment. Met 'Panter Limited Edition' kunnen klanten onbeperkt bellen en sms'en én krijgen ze 5GB mobiele data voor het totaalbedrag van 26,40€/maand. Dat maakt het op dit moment het beste mobiele tariefplan op de markt voor zij die willen profiteren van onbeperkt bellen en voldoende[1] mobiele data om altijd in verbinding te staan met wat echt telt. Alleen de 10.000 snelste beslissers kunnen van deze aanbieding genieten.

    Limited edition’ voor de eerste 10.000 abonnees

    Vanaf 1 augustus pakt Orange uit met 'Panter Limited Edition'. Het gaat om het huidige Panter-tariefplan, maar met een permanente korting van 20%. Alleen de 10.000 snelste klanten kunnen gebruikmaken van het aanbod. Dat betekent dat abonnees maar 26,40€/maand betalen in plaats van 33€/maand. Daarmee is deze 'Panter Limited Edition' in de categorie van postpaid tariefplannen met ongelimiteerde belminuten en zoveel mobiele data op dit moment de beste aanbieding op de markt.

    Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer, licht toe: “Met de 'Panter Limited Edition' willen we onze klanten extra verwennen door hen een mobiele bundel aan te bieden die aan al hun behoeften voldoet in termen van voice en mobiele data, en dat tegen de scherpste prijs. Klanten die deze aanbieding willen combineren met vast internet en televisie, worden automatisch LOVE en zij zullen maar 75,40€/maand[2] betalen voor hun volledige bundel: onbeperkt bellen, 5GB mobiele data op hun telefoon, onbeperkt internet thuis en tot 70 televisiekanalen. We zijn ervan overtuigd dat heel wat klanten onder de indruk zullen zijn van hoeveel waar ze voor hun geld krijgen. Want bij Orange investeren we in wat voor de klant echt telt.”

    Bovenop de onbeperkte belminuten, onbeperkte sms'en en 5GB mobiele data, krijgen Panterklanten bovendien: 64GB opslagruimte in de cloud en een gratis Coyote navigatieapp. Dankzij de nieuwe Europese wetgeving inzake roaming gelden deze voorwaarden in de hele EU, zonder extra kosten.

    Nieuwe klanten kunnen de 'Panter Limited Edition' online bestellen of in een Orange-shop. Wie al klant is bij Orange kan de 'Panter Limited Edition' activeren in een Orange-shop of door het nummer 5000 te bellen.    [1] 5GB mobiele data

    [2] Vanwege de lopende promotie op LOVE zullen klanten de eerste 6 maanden maar 65,40€/maand betalen. Daarna bedraagt de prijs voor de LOVE-bundel met Panter Limited Edition 75,40€/maand.

Wat vind jij van Orange?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.