Snowrental kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -60%
  Geldig tot Wintersport

  Bespaar altijd tot 60% op skihuur met Snowrental promo-code

  Gebruik de promo-code

  Een wintersportvakantie is al prijzig genoeg, hoe handig is het dan dat je flink kan besparen op het huren van ski's en snowboards? Als je ze vooraf online huurt via Snowrental, bespaar je tot liefst 60% op de huurprijs! Je hoeft ze alleen nog maar op te gaan halen op je plaats van bestemming.

  Ook voordelig ski's en snowboards huren? Neem dan een kijkje bij Snowrental, vul de promo-code in en profiteer van je korting.

 • Topdeal
  Geldig tot Wintersport

  Skiën met Snowrental op meer dan 400 bestemmingen!

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je toe aan een heerlijke skivakantie? Huur dan voordelig je skimateriaal bij Snowrental. Je reserveert je materiaal in meer dan 400 Europese wintersportbestemmingen. Wat dacht je van toplocaties in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Duitsland, Andorra, Bulgarije, Slovenië, Oostenrijk en Spanje? Aan jou de keus. Kijk op de website van Snowrental voor de dichtsbijzijnde winkel in de buurt van je skiresort en geniet van een heerlijke en zorgeloze vakantie.

 • Topdeal
  Geldig tot Wintersport

  Topkwaliteit skiverhuur bij Snowrental: van beginnens tot gevorderden

  Gebruik de aanbieding!

  Ga je binnenkort op skivakantie? Dan moet je bij Snowrental zijn! Hier huur je kwalitatieve ski-uitrusting, zowel voor beginners als voor gevorderden. Zo vind je altijd een uitrusting die bij jouw niveau en wensen past. Meer weten? Neem dan zeker eens een kijkje bij Snowrental en huur je ideale ski's. Alvast een fijne wintersport gewenst!