Bobbejaanland kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €18,95
  Geldig tot

  Vier Halloween in Bobbejaanland: nu slechts €18,95 p.p.

  Gebruik de aanbieding!

  Naar goede gewoonte vieren ze in Bobbejaanland ook dit jaar Halloween. Boek je voor het einde van september je ticket dan doe je dit extra voordelig. Je betaalt dan slechts €18,95 per persoon. De tickets zijn geldig in de periode tussen 14/10 en 5/11 en ook tijdens de nocturnes zijn ze geldig. Iets voor jou? Klik dan snel even door naar Bobbejaanland.be.

 • Gratis
  Geldig tot Dagje Uit

  Gratis weergarantie bij online tickets voor Bobbejaanland

  Gebruik de aanbieding!

  Een dagje Bobbejaanland gepland staan met vrienden of het gezin? De tickets zijn al binnen, maar dan gooit het weer roet in het eten... Geen probleem bij Bobbejaanland, want je profiteert van weergarantie bij elk ticket dat je minstens 2 dagen op voorhand koopt. Dit houdt in dat jouw tickets met 7 dagen worden verlengd als het weer slecht is op de dag van jouw geplande bezoek. Ideaal toch?

 • €59
  Geldig tot Dagje Uit

  Schaf nu een Bobbejaanland abonnement aan vanaf €59

  Gebruik de aanbieding!

  Zijn jouw kids gek op Bobbejaanland? Schaf dan een abonnement aan voor onbeperkt plezier! Dat doe je al vanaf €59 via Bobbejaanland.be. Je kun kiezen voor de fan-, pro- of addictpas; op de website ontdek je snel en gemakkelijk de voordelen van ieder soort abonnement.

  Met een abonnement heb je toegang t/m 5/11/2017.

 • €19,95
  Geldig tot Dagje Uit

  Scoor je tickets voor Bobbejaanland online vanaf €19,95 p/s!

  Gebruik de aanbieding!

  Het weer wordt steeds beter, dus er kan weer tijd gemaakt worden voor leuke dagtripjes met het gezin! Wat dacht je van een dagje Bobbejaanland? Geniet een hele dag van toffe attracties, shows en evenementen. Scoor je entreekaartjes online al vanaf €19,95 in plaats van €35 per stuk. Boek direct je tickets en spaar een hoop geld uit!

 • tip!
  Geldig tot Dagje Uit

  Je menu online met korting via Bobbejaanland online

  Gebruik de aanbieding!

  Al een ticket gekocht voor Bobbejaanland via de website? Bestel dan ook je menu vast via Bobbejaanland.be, online kan je deze namelijk voordeliger vooraf vast kopen. Eet smakelijk en een fijne dag!