Bol.com Kortingscode → May 2024 | Nu 50% korting!

bol.com kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen


Momenteel zijn er geen aanbiedingen van deze aanbieder.

Een kijkje in de keuken van bol.com

bol.com is misschien wel de allergrootste webwinkel van België en Nederland, maar weet jij hoe bol.com ooit begonnen is? Het bedrijf werd opgericht in 1999 in Vianen en verkocht oorspronkelijk enkel boeken. Inmiddels verkoopt de webwinkel zo’n beetje alles wat je maar kan verzinnen. Ook in België genieten we sinds 2010 van het volledige aanbod van de enorme webshop. Noem een willekeurig iets op en bol.com heeft het voor je. Oké, geen auto’s, eilanden of ruimteschepen. Wel als speelgoed overigens!

Het deuntje ‘B-b-b-b-b-bol.com’ van de reclames kent iedereen wel, weet je echter ook waar de naam ‘bol’ voor staat? Het is een afkorting van Bertelsmann On-Line. Bertelsmann is een Duits mediabedrijf dat vergelijkbare webwinkels als bol.com tegelijkertijd oprichtte in onder andere Zweden en China. bol.com, in de variant zoals wij die kennen, heeft vervolgens nog een aantal eigenaren gehad, maar is sinds 2012 volledig eigendom van Ahold Delhaize NV en is op dit moment gevestigd in Utrecht. Onder Ahold Delhaize NV vallen ook onder andere Delhaize en Albert Heijn

Wist je trouwens dat bol.com in 2014 niet alleen de prijs won voor beste webshop van België, maar ook die voor heel Europa? Een behoorlijke prestatie!

Room to Read

Ken je de non-profit Room to Read? Die organisatie steunt kinderen in ontwikkelingslanden met hun opleiding en strijdt tegen ongeletterdheid, zodat kansarme kinderen betere kansen krijgen op een goede toekomst. Een zeer goed initiatief als je het ons vraagt.

bol.com ondersteunt deze organisatie financieel en ook jij kan hierbij helpen. Je kan (een deel van) de opbrengst van je tweedehands boeken die je verkoopt via bol.com namelijk doneren aan Room to Read. bol.com doet hier altijd nog een schepje bovenop. Met de donaties worden nieuwe scholen gebouwd en elke euro die je schenkt is goed voor een schoolboek.

Prijzen winnen via bol.com

Een prijs winnen is altijd leuk, nietwaar? Via de bol.com weblog maak je altijd kans om verschillende prijzen te winnen. Zo vind je hier prijsvragen en wedstrijden, maar zijn er ook specifieke winacties waarbij je bijvoorbeeld je aankoopbon van een bepaald product in moet sturen. We kunnen natuurlijk niet garanderen dat je wint, maar niet geschoten is altijd mis!

Wat kan je dan allemaal winnen? Wat dacht je van cd’s, wasmachines, barbecues, camera’s en nog veel meer?! Ontdek in de bol.com blog wat je op dit moment kan winnen.

Bezorging op maat via bol.com Select

Het nadeel van online bestellen is dat je thuis moet zijn op het moment dat het pakketje bezorgd wordt. Door te bestellen bij bol.com hoeft dit echter niet. Bij meer dan 300.000 artikelen van de webshop kan je namelijk zelf een bezorgmoment kiezen wanneer het jou uitkomt.

Eventueel kan je je bestelling zelfs dezelfde dag nog afhalen bij een Albert Heijn als je voor 12.00 uur bestelt. Hiervoor betaal je een klein beetje extra. Ook kan je er voor kiezen om je bestelling de volgende af te halen bij één van de meer dan 2.600 afhaallocaties in België, in plaats van het aan de deur te laten bezorgen. Keuze genoeg dus!

De voordelen van bol.com Select zijn helaas niet beschikbaar voor artikelen van externe verkopers, tweedehands producten of zeer grote producten. Bekijk hiervoor de weergegeven levertijd bij het product, bol.com brengt dit namelijk voor je in kaart.

Bulken bij bol.com!

Het is misschien wel dé bekendste promotie op het internet: de Bulk 10-daagse van bol.com, die voortaan door het leven gaat als BulkAlert. De actie, die eenmaal in de paar maanden terugkeert, zorgt telkens weer voor waanzinnige kortingen op een enorme selectie producten bij bol.com. Zo hoef je helemaal niet raar op te kijken als je zomaar 50% korting ontvangt op jouw bestelling. Ook jij kan hier uiteraard van profiteren, dus neem zeker een kijkje tijdens deze promotie!

Altijd besparen bij bol.com? Bekijk dan eens deze instructievideo van bol.com Bespaar Continu:

Samenwerking met Kobo

bol.com begon dan met het verkopen van boeken, er is inmiddels een efficiëntere manier voor lezen, namelijk de e-reader. bol.com en het populaire e-reader merk Kobo hebben hiervoor een zeer handig abonnement bedacht voor liefhebbers van lezen: Kobo Plus. Dit abonnement kost €9,99 per maand, waarna je onbeperkt e-books kan lezen op alle Kobo e-readers of op smartphones en tablets via de bol.com Kobo leesapp. Een soort Spotify voor boeken dus, je hoeft geen e-books meer te kopen. Bovendien zijn de eerste 30 dagen helemaal gratis!

Kobo Plus is daarmee een superhandig abonnement voor ongestoord lezen tijdens je vakantie in het zonnetje, thuis op de bank of onderweg in de auto. Om nieuwe boeken te ontdekken moet je wel een internetverbinding hebben. Zorg er dus voor dat je voor je naar buiten gaat de boeken die je wilt lezen downloadt, zodat je ze ook offline kan lezen. Handig als je bijvoorbeeld geen internet hebt op vakantie of je geen mobiel abonnement hebt met data.

Het is maandelijks opzegbaar, dus je kan het altijd gemakkelijk opzeggen als je het bijvoorbeeld een periode niet gaat gebruiken. Je vindt er in ieder geval altijd de nieuwste boeken, maar ook populaire klassiekers. Deel het abonnement ook vooral met je gezin! Het is namelijk op 5 apparaten tegelijk te gebruiken.

2 Reacties
  1. josiane vanspauwen
    josiane vanspauwen

    website met voordelige prijzen

  2. jean van aken
    jean van aken

    deze website is de moeite waard je kan er voordeel halen

Wat vind jij van bol.com?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.