Veelgestelde vragen - Goedkoop.be

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Goedkoop.be, dan is de kans groot dat je hier het antwoord vindt! We maakten een overzicht met de meest gestelde vragen.

Zit het antwoord op je vraag er niet tussen, aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk!
 

Over Goedkoop.be

Hoe werkt Goedkoop.be?

In de artikels gaan we op zoek naar interessante en makkelijke bespaartips in uiteenlopende categorieën, van afhaalmaaltijden tot (ver)bouwen en goedkope vakanties.

Bij de Korting ontdek je aanbiedingen en kortingscodes waarmee je meteen gaat besparen in heel wat webshops.

Hoe deel ik eenvoudig een artikel of actie op het internet?

Onder elk artikel en bij elke actie staan snelle knopjes om het artikel of de actie te delen via Twitter, Facebook of Google+. Bij de artikels zie je meteen een verkorte url, om het item makkelijk te delen.

Ik kocht via jullie website een product, maar ik heb een klacht. Wat nu?

Goedkoop.be is slechts een platform waar we aanbiedingen van webwinkels publiceren. We staan niet in voor de verkoop van goederen of afhandeling van online bestellingen. Voor vragen omtrent de bestelling richt je je best tot de webwinkel in kwestie.
 

Honderd-en-één bespaartips

Wat lees ik in de artikels?

We tonen je hoe je zeer makkelijk jaarlijks heel wat euro’s kunt uitsparen. Van vaste kosten tot leuke extraatjes, kleine of grote uitgaven, we gaan op zoek naar eenvoudige manieren om te besparen.

Ik wil graag iets toevoegen aan een artikel. Hoe pak ik dat aan?

Ben je onderlegd in een van onze bespaarthema’s en wil je die kennis graag met ons delen? Ben je expert in een bepaalde categorie, dan luisteren we graag naar je tips. Vul even het contactformulier in om te laten weten waar je aanvullende tips hebt. We treden graag in dialoog om nog meer bespaartips te delen met onze bezoekers.

In de reacties onder de artikels geven we iedereen de kans om tips aan te vullen of ervaringen te delen.

Ik merkte een foutje op in een van de artikels. Kan ik dit rechtzetten?

Hoewel de redactie grondig onderzoek verricht voor de publicatie van elk artikel, durft er al eens een onnauwkeurigheid op te duiken. Zie je zelf iets wat niet klopt of verouderde info is? Laat het ons zeker weten via het contactformulier, we passen het snel aan.
 

Kortingscodes om nog meer te besparen

Wat is een kortingscode?

Een kortingscode is de online versie van een papieren kortingsbon. Elke webshop heeft er wel een andere term voor, zo wordt kortingscode ook soms couponcode, actiecode, vouchercode... genoemd.

In het virtuele winkelmandje van webshops staat een invulhokje voor de kortingscode. De code die je hier op Goedkoop.be onder het kraslaagje vindt, kopieer en plak je in dit invulhokje. Daarna verrekent de webshop het voordeel. Of dit nu een korting of gratis extraatje is.

Hoe kan ik kortingscodes vinden?

Bij Korting zie je alle huidige kortingscodes en acties op een rij. Zoek je een promotie van een bepaalde webshop, kijk dan even bij de 'Aanbieders'. Alle aanbiedingen in een specifieke categorie staan ook gerangschikt volgens 'Categorie' op de Kortingpagina.

Hoe lang gelden actiecodes normaal?

De geldigheidsduur varieert van kortingscode tot kortingscode. Om het je makkelijk te maken, vermelden we telkens de einddatum bij de code. Beweeg even met de muis over een aanbieding om de geldigheid en andere specifieke info te zien te krijgen.

Waarom werkt mijn kortingscode niet?

Onze redactie doet er alles aan om de juiste codes mee te delen en voldoende informatie te verschaffen. Toch gebeurt het soms dat een kortingscode niet lijkt te werken.

We geven graag een aantal tips om dit probleem op te lossen. Nam je de code correct over (met hoofdletters, spaties en dergelijke)? Controleer nog eens extra, misschien zag je wel iets over het hoofd.

Herlees nog even de voorwaarden. Sommige codes zijn alleen bestemd voor nieuwe klanten, bij een minimale orderwaarde of op een selectie artikelen.

Lukt het nog steeds niet, laat het ons dan even weten via het contactformulier. We proberen het probleem op te lossen en je de juiste code mee te delen.

Er wordt een kortingscode van onze webshop weergegeven, die niet voor het internet bestemd is.

Hoewel wij de kortingscodes, aanbiedingen en promoties steeds zorgvuldig selecteren en controleren, sluipt er wel eens een foutje in. Publiceerden we een code die niet voor het internet bestemd was, laat het ons dan even weten.

Via het contactformulier geef je ons de link door van de betreffende actie en eventuele nieuwe code om de huidige actie te vervangen.

Ik vond een aanbieding op kortingscode die nog niet op Goedkoop.be staat. Wat doe ik ermee?

Ken je een kortingscode of actie die nog niet op Goedkoop.be staat, dan horen we het graag. Deel de actie gerust via het contactformulier. Wij nemen ze graag op in het aanbod.
 

De nieuwsbrief van Goedkoop.be

Hoe schrijf ik in voor de nieuwsbrief?

Op de homepagina van Goedkoop.be vul je je naam en e-mailadres in in het nieuwsbriefkader. Voortaan ontvang je mails van Goedkoop.be met nog meer bespaartips, niet te missen acties en exclusieve deals.

Wat gebeurt er met mijn contactgegevens?

Alleen Volo Media, het bedrijf achter Goedkoop.be, gebruikt de door jouw verstrekte gegevens om de Goedkoop.be-nieuwsbrief te versturen. De gegevens worden nooit vrijwillig verstrekt aan derden, tenzij we daartoe juridisch verplicht worden.

We verwijzen je graag naar de Privacy Policy en Disclaimer voor meer info.

Hoe meld ik mij af voor de nieuwsbrief?

In de nieuwsbrief zelf staat een linkje om je zeer eenvoudig af te melden voor de nieuwsbrief.

Ondervind je hier problemen mee? Vul dan even het contactformulier in met als onderwerp ‘Afmelding nieuwsbrief’. Vergeet niet om je e-mailadres te vermelden, zo weten we zeker dat we het juiste adres schrappen.
 

Partner worden van Goedkoop.be

Hoe word ik partner van Goedkoop.be?

Wil je jouw website ook op Goedkoop.be? Staat je website er al op, maar wil je nauwer samenwerken via exclusieve deals?

We horen je voorstellen graag. Stuur even een mailtje naar [email protected]. We komen spoedig bij je terug om de mogelijkheden te bespreken. Meer info vind je op de pagina Partner worden?.

Extra

Het antwoord op mijn vraag staat niet bij de ‘Veelgestelde vragen’. Wat nu?

We proberen hier een overzicht te geven van de meest gestelde vragen. Het is altijd mogelijk dat je nog met een andere vraag zit. Aarzel niet om het contactformulier in te vullen en je vraag daar duidelijk te formuleren. Wij beantwoorden elke vraag zo snel mogelijk.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.