Corona Direct kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • -50%
  Geldig tot

  Kilometerverzekering van Corona Direct: tot 50% goedkoper

  Gebruik de aanbieding!

  Een autoverzekering wordt berekend op de gemiddelde afstand van alle autobestuurders samen. Natuurlijk wil je enkel betalen voor de kilometers die jij rijdt. Dit kan bij Corona Direct! Je auto wordt verzekerd voor elke gereden kilometer, waardoor je dus minder betaalt. Dit kan zorgen voor een premie die tot 50% goedkoper is! Kijk zeker even op Coronadirect.be voor meer informatie.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Ontdek de familiale verzekering van Corona Direct

  Gebruik de aanbieding!

  Een ongeluk is snel gebeurd en kan dure gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat jij en je gezin goed verzekerd zijn. Met de familiale verzekering van Corona Direct ben je verzekerd voor alle schade waarvoor jij of een gezinslid aansprakelijk kan worden gesteld en bovendien ook voor de juridische kosten. De premie is afhankelijk van je gezinssituatie. Ga voor meer informatie naar Coronadirect.be

 • €100
  Geldig tot

  Corona Direct hospitalisatieverzekering: €100 per dag betaald

  Gebruik de aanbieding!

  Herstel rustig na een operatie met de hospitalisatieverzekering van Corona Direct. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, want je krijgt tot €100 per dag terugbetaald! Je bent wereldwijd verzekerd en kunt de terugbetaling ook gebruiken voor niet-medische kosten. Heb je bijvoorbeeld een babysit nodig tijdens je operatie? Dan kun je het geld daarvoor gebruiken.

  Bovendien gaat je premie nooit omhoog. Kijk voor meer informatie op Coronadirect.be

 • Topdeal
  Geldig tot

  Ontdek de hondenverzekering van Corona Direct

  Gebruik de aanbieding!

  Je trouwe viervoeter kan je ook laten verzekeren via Corona Direct. Wordt hij onverwachts ziek of raakt hij gewond? Onderzoeken en operaties worden allemaal terugbetaald. Ook als jij een operatie moet ondergaan, wordt er opvang gezocht voor je lieveling en terugbetaald.
  Ook krijg je een penning, waardoor je hem sneller terugvindt als hij verloren gelopen is. Niets is teveel voor het welzijn van je hond!

  Meer informatie vind je op Coronadirect.be

 • woning
  Geldig tot

  Verzeker je woning met de woningverzekering van Corona Direct

  Gebruik de aanbieding!

  Bij Corona Direct kun je kiezen voor een woningverzekering op maat. Wil je de inboedel mee verzekeren of je verzekeren tegen diefstal? Alles is mogelijk en niets is verplicht. Bovendien wordt er verzekerd aan nieuwbouwprijs, inclusief zonnepanelen en ben je ook verzekerd op kot! Op Coronadirect.be vind je alle informatie over de verschillende premies en mogelijkheden. Je kunt nagaan wat voor jou het voordeligst uitkomt.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Zorgeloos genieten met uitvaartverzekering van Corona Direct

  Gebruik de aanbieding!

  Wil je je niet druk hoeven maken over de kosten van je uitvaart? Sluit dan een uitvaartverzekering van Corona Direct af. Je regelt zo je begrafenis of crematie op voorhand, inclusief de kosten. Kies of je je premie binnen 10 of 15 jaar betaalt en regel je verzekering gemakkelijk online. Een doktersattest vooraf is niet nodig! Klik voor meer informatie even verder.

Wat vind jij van Corona Direct?