Het Laatste Nieuws kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €1
  Geldig tot

  Abonnement Het Laatste Nieuws €19,95/maand + Samsung Galaxy J5 voor €1

  Gebruik de aanbieding!

  Neem je nu een abonnement op Het Laatste Nieuws, dan betaal je amper €19,95 per maand voor de weekendkrant en digitaal of €26,95 voor het complete abonnement en je krijgt er een smartphone voor een prikje (slechts €1!) bovenop. En niet zomaar een smartphone, maar de Samsung Galaxy J5. Profiteer nu van dit aanbod!

  De smartphone heeft een winkelwaarde van liefst €200! Geldig zolang het aanbod strekt.

 • -25%
  Geldig tot

  Tot 25% korting op abonnement Het Laatste Nieuws

  Gebruik de aanbieding!

  Heb jij ook nood om 's morgens rustig wakker te worden? Een lekker kopje koffie met je dagelijkse krant erbij? Dan heeft Het Laatste Nieuws goed nieuws voor jou, want je krijgt nu tot 25% korting op je abonnement. 25% bij een tweejarig abonnement en 15% bij een eenjarig abonnement. Bekijk alle mogelijkheden op HLN.be.

 • €349
  Geldig tot

  Elektrische fiets voor €349 bij abonnement Het Laatste Nieuws

  Gebruik de aanbieding!

  Op zoek naar een krant om dagelijks op de hoogte te blijven van het nieuws? Bekijk dan nu even de deal van Het Laatste Nieuws, want wie nu een abonnement neemt, krijgt namelijk een fiets naar keuze erbij!

  Kies voor een stadsfiets en betaal €1 of kies een elektrische fiets en betaal €349. Meer informatie vind je op Hln.be. Alvast veel plezier met je nieuwe fiets!

 • €450
  Geldig tot

  LG Smart TV (t.w.v. €450) slechts €1 bij Het Laatste Nieuws!

  Gebruik de aanbieding!

  Het Laatste Nieuws pakt uit met een leuke actie! Je krijgt namelijk een LG Smart TV, ter waarde van €450, voor €1 bij een abonnement op Het Laatste Nieuws . Kies de formule die jij wil! De digitale versie en de weekendkrant voor €19,95 of de complete versie met papieren krant inbegrepen voor €26,95. Klik op de blauwe knop voor meer informatie over deze aanbieding. Voor je het weet geniet je van je voordelige nieuwe tv.

 • €1
  Geldig tot

  Acer Aspire laptop voor €1 bij Het Laatste Nieuws

  Gebruik de aanbieding!

  Profiteer nu van een mooi aanbod bij Het Laatste Nieuws en mis niets van het nieuws in 2017. Wanneer je nu begint met het lezen van Het Laatste Nieuws, ontvang je een Acer Aspire laptop voor maar €1. Deze heeft een harde schijf van 32 GB, een 14 inch HD CineCrystal scherm en Windows 10. Kies je abonnement: Weekend+digitaal voor €19,95 per maand en compleet voor €26,95 per maand en profiteer van deze laptop-aanbieding voor slechts €1 eenmalig extra.

 • €14,95
  Geldig tot

  Elke dag Het Laatste Nieuws, nu vanaf €14,95 per maand

  Gebruik de aanbieding!

  Elke dag Het Laatste Nieuws in je brievenbus én toegang tot het digitale luik? Dat kan nu al vanaf €14,95 per maand. Je kan daarbij kiezen uit een abonnement voor 12 of 24 maanden. Met dat abonnement kan je bovendien ook 24 op 24 inloggen bij HLN Sport Plus. Meer weten? Klik dan snel eens door naar HLN.be.