Vliegtickets.be kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €48
  Geldig tot last minute

  Al vanaf €48 last minute naar de zon via Vliegtickets.be

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je het droevige Belgische zomerweer beu? Via Vliegtickets.be boek je nu al voor €48 per persoon een retourvlucht naar Rome of Barcelona. Vluchten naar Venetië of Porto zijn dan weer mogelijk vanaf €61 en een reis naar partybestemming Ibiza kan al vanaf €102. Meer weten? De volledige prijslijst vind je terug op Vliegtickets.be.

 • €48
  Geldig tot last minute

  Last Minutes binnen Europa vanaf amper €48 bij Vliegtickets.be!

  Gebruik de aanbieding!

  Altijd al eens Europa verder willen ontdekken? Dan is dit je kans om dit heel voordelig te doen! Al vanaf amper €48 per persoon boek je een vlucht naar één van de prachtige steden die Europa te bieden heeft.

  Deze aanbieding van Vliegtickets.be is geldig op een geselecteerd aanbod aan Last Minute vluchten via de webshop binnen Europa. Geldig gedurende de aanbiedingsperiode of op basis van beschikbaarheid.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Geniet van de laagste prijsgarantie bij Vliegtickets.be

  Gebruik de aanbieding!

  Zin in een heerlijke vakantie? Bekijk dan het aanbod van Vliegtickets.be. Hier worden vluchtprijzen van meer dan 150 aanbieders vergeleken, zodat je je ticket voor de laagste prijs koopt.

  Heb je op dezelfde dag dezelfde vlucht ergens anders goedkoper gevonden? Geniet dan van de laagste prijsgarantie en krijg het verschil + €25 retour. Bekijk altijd even de voorwaarden.

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis annuleren van je ticket op de dag van je boeking bij Vliegtickets.be

  Gebruik de aanbieding!

  Heb je een reis geboekt, maar wil je deze onverwachts toch annuleren? Bij Vliegtickets kan dat gratis op de dag van je boeking, op werkdagen tot 20.00 uur en op feestdagen en in het weekend tot 15.00 uur. Klik door voor de volledige voorwaarden.