Bruneau kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €35
  Geldig tot

  Een veilige werkomgeving met lockers vanaf €35 via Bruneau

  Gebruik de aanbieding!

  Overweeg je om op kantoor lockers aan te schaffen? Neem dan snel eens een kijkje op JM-Bruneau.be, je vindt er verschillende modellen en dat al vanaf €35. Het meest gekende model, met zes langwerpige deuren, kost nu slechts €105 in een witte uitvoering. Een model in grijze tinten kost dan weer €115.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Zitmeubilair voor kantoor tegen lage prijzen bij Bruneau!

  Gebruik de aanbieding!

  De meeste uren op kantoor worden al zittend doorgebracht. Zeer belangrijk dus dat je het juiste zitmeubilair aanschaft voor een optimaal zitcomfort. Bij Bruneau vind je een uitgebreid aanbod kantoormeubelen terug met bureaustoelen vanaf €49,99 per stuk. Er zijn bovendien regelmatig kortingsacties, neem dus snel eens een kijkje op JM-Bruneau.be.

 • Inkt
  Geldig tot

  Inktpatronen van HP, Canon, Samsung... voordelig bij Bruneau

  Gebruik de aanbieding!

  Maar weinig bedrijven kunnen zonder printer en de bijbehorende inktpatronen. Bij Bruneau vind je nu tal van patronen van bekende merken zoals HP, Canon en Samsung aan extra voordelige prijzen. Klik dus snel eens door naar JM-Bruneau.be en ontdek er het handige selectiesysteem waardoor je in een mum van tijd het juiste inktpatroon terugvindt.

 • €2,49
  Geldig tot

  Handig printpapier vanaf €2,49 via JM-Bruneau.be

  Gebruik de aanbieding!

  Een uitgebreide papiervoorraad is uiteraard onmisbaar op kantoor. Bij Bruneau vind je dan ook verschillende soorten wit printpapier terug en dat met prijzen vanaf €2,49 per pak. Koop je meerdere pakken dan bespaar je bovendien best wat uit: bij zeven pakken Rey Office A4 papier krijg je nu bijvoorbeeld drie pakken gratis. Het volledige aanbod ontdek je op JM-Bruneau.be.

 • €20
  Geldig tot

  Altijd een opgeruimd magazijn met rekken van Bruneau vanaf €20

  Gebruik de aanbieding!

  Goede rekken zijn een must-have op ieder kantoor. Bij Bruneau vind je ze nu al vanaf €20. Een Industri'pro aanbouwelement van 60 x 200 x 100 cm kost er nu bijvoorbeeld €115 ipv de gebruikelijke €145. Voor een stevig gegalvaniseerd rek betaal je dan weer €125. Meer weten? Klik dan snel eens door naar JM-Bruneau.be.

 • hygiëne
  Geldig tot

  Een schone werkomgeving & handhygiëne vanaf €1,85 bij Bruneau

  Gebruik de aanbieding!

  Schoonmaakproducten en handenzeepjes: ook zij zijn onmisbaar in een goed draaiend kantoor. Bij Bruneau vind je dan ook alles om je handen en je werkomgeving proper te houden, dit met items vanaf €1,85. Een pompflesje 250ml Sunlight handzeep kost er nu bijvoorbeeld €4,45 en voor een gelijkaardig ecologisch exemplaar van Ecover betaal je €5,49. Meer weten? Klik dan snel eens door naar JM-Bruneau.be.

 • €12,50
  Geldig tot

  De mooiste uurwerken voor op kantoor vanaf €12,50 bij Bruneau

  Gebruik de aanbieding!

  Op zoek naar een nieuwe kantoorklok? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Bruneau, je vindt er allerlei uurwerken in verschillende prijsklassen, dit vanaf €12,50. Een elektrische klok met LED-weergave staat nu bijvoorbeeld 25% goedkoper geprijsd waardoor je slechts €55,90 betaalt ipv de gebruikelijke €74,90. Het volledige aanbod ontdek je op JM-Bruneau.be.

 • €137
  Geldig tot

  Tablets voor op kantoor, nu vanaf €137 via JM-Bruneau.be

  Gebruik de aanbieding!

  Een modern kantoor kan tegenwoordig niet zonder tablets. Bij Bruneau vind je verschillende modellen aan verschillende prijzen, dit al vanaf €137. Een Apple iPad Mini 2 met 32gb geheugen en 7,9" scherm kost zo slechts €284. Meer weten? Klik dan snel eens door naar JM-Bruneau.be.

 • Topdeal
  Geldig tot

  Alles voor kantoor met fikse korting bij JM-Bruneau.be

  Gebruik de aanbieding!

  Balpennen, cartridges, stoelen, tafels, wc-papier. Alles maar dan ook echt alles wat je nodig hebt voor kantoor vind je bij Bruneau. In de promoshop shop je kantoorbenodigdheden met fikse korting.