IZY Thalys Korting 2019: Reizen naar Parijs vanaf €10!

IZY Thalys kortingscodes 2019

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €19
  Geldig tot

  Ga vanaf €19 super comfortabel naar Parijs met de IZY Thalys

  Gebruik de aanbieding!

  Voor slechts €19 reis je vanuit Brussel naar Parijs in een standaardstoel. Zo reis je in alle rust en comfort naar Parijs aan een uitstekende prijs! Ga naar izy.com voor meer informatie.

 • €10
  Geldig tot

  Brussel-Parijs: Voor maar €10 met de trein via IZY Thalys!

  Gebruik de aanbieding!

  Je reist nu voor maar €10 van Brussel naar Parijs of andersom. In de trein maak je gebruik van een ‘niet-gegarandeerde zitplaats’. Dat betekent dat je gebruik kan maken van de laterale steunen en hoge tafels. Is het niet druk? Dan heb je geluk! Je krijgt dan alsnog te horen dat je een van de overgebleven stoelen mag opvullen. 

 • Gratis
  Geldig tot

  Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis met IZY Thalys

  Gebruik de aanbieding!

  Via IZY Thalys reizen kinderen jonger dan vier jaar gratis mee wanneer ze geen extra zitplaats innemen en dus plaats nemen op de schoot van moeder of vader. De volledige voorwaarden vind je terug op Izy.com.

 • €10
  Geldig tot

  Kindertarief IZY Thalys: €10 voor kids onder 12 jaar!

  Gebruik de aanbieding!

  Bij IZY Thalys betaal je momenteel slechts €10 per kind jonger dan twaalf jaar. Dit kindertarief is enkel geldig wanneer deze kinderen vergezeld worden door minstens één persoon, die op aanvraag de leeftijd van de kinderen kan verifiëren. Voor meer info verwijzen we je graag door naar Izy.com.

 • €2
  Geldig tot

  Zorgeloos reizen met IZY Thalys: reisinformatie voor €2 per sms

  Gebruik de aanbieding!

  Voor slechts €2 extra ontvang je al je reisinformatie via sms. In deze sms'jes vind je o.a. informatie over je rijtuig- en zitplaatsnummer, tijdstip van vertrek en aankomst en melding van eventuele storingen. Je kan deze optie gewoon selecteren bij het online reserveren van je ticket of zelfs na aankoop. 

 • €29
  Geldig tot

  Reis naar Parijs in luxe voor slechts €29 met de IZY Thalys

  Gebruik de aanbieding!

  Voor slechts €29 heb je een comfortabele, licht verstelbare stoel met veel beenruimte en een tafeltje. De omhullende hoofdsteun is ideaal om even uit te slapen, zodat je uitgerust aankomt in Parijs! Meer info? Ga naar izy.com voor meer informatie.

 • €15
  Geldig tot

  Klapstoeltje in trein IZY: Brussel-Parijs vanaf €15

  Gebruik de aanbieding!

  IZY Thalys heeft een leuk aanbod. Voor slechts €15 reis je al van Brussel naar Parijs met een klapstoeltje als zitplaats. 

Wat vind jij van IZY Thalys?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.