L'Occitane en Provence kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • tip
  Geldig tot

  L'Occitane promocode: Gratis buideltas en verzending

  Gebruik de promotiecode

  Bij L'Occitane vind je heerlijke producten die goed zijn voor je huid en haar. Niet alleen bieden ze een goedwerkende verzorging, maar ze ruiken nog eens zeer fris ook.

  Kijk dus zeker eens op de website van Loccitane.com en doe nu je eerste aankoop. Je krijgt namelijk een gratis buideltas met 5 producten en gratis verzending!

 • Topdeal
  Geldig tot

  L'Occitane en Provence promotiecode: Verbena buideltas

  Gebruik de promotiecode

  Bij iedere aankoop van minstens €45 bij L'Occitane en Provence betaal je slechts €10 ipv de gebruikelijke €26,50 voor een buideltasje van Verbena. In het tasje zit een Eau de Toilette (10ml), een Shower Gel (50ml), Body Milk (50ml), zeep (25gr) en een handcrème. Iets voor jou? Klik dan snel door naar Loccitane.com en vergeet niet om de juiste promotiecode in te geven bij het uitchecken.

 • Gratis
  Geldig tot

  L'Occitane en Provence promotiecode: gratis Verbana zomerkit!

  Gebruik de promotiecode

  Bij L'Occitane en Provence krijg je bij iedere aankoop nu een gratis zomer kit van Verbana. In deze zomerkit vind je een handcrème, zeep en een polaroid trio, dit alles in een prachtig tasje ontworpen door Virginie Morgand. Ideaal dus om de zomer fris in te zetten. Iets voor jou? Klik dan snel even door naar L'Occitane.com.

 • -50%
  Geldig tot Solden 2017

  Tot 50% zomerse korting tijdens L'Occitane Summer Sale

  Gebruik de aanbieding!

  Ben je dol op parfum, handcrème of een heerlijk ruikend stukje zeep? Surf dan snel door naar de webshop van L'Occitane. Deze hele maand is het hier tijd voor de Summer Sale! Op een selectie van mooie producten profiteer je nu van zomerse kortingen tot maar liefst 50%. Ben er snel bij, want de voorraad is beperkt.