Brantano Kortingscode → Hoge KORTING in May - 50% korting

Brantano kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen


Er zijn geen actuele Brantano aanbiedingen beschikbaar op dit moment. We doen ons best om nieuwe kortingscodes te regelen. Kijk verder op deze site om vergelijkbare acties te vinden van andere winkels.

Zeg je schoenen, dan denk je misschien wel vrij snel aan Brantano. Niet zo gek ook, want in de Brantano winkels, alsook in de Brantano webshop vind je een gigantisch aanbod schoenen. Schoenen in allerlei vormen, maten, kleuren en van diverse bekende merken. Ieder seizoen opnieuw staan de laatste trends op het gebied van schoenen en accessoires op je te wachten. Maar hoe is Brantano geworden tot wat het nu is en wat draagt Brantano, naast de verkoop van modieuze stappers, nog meer bij aan onze maatschappij? Lees verder en ontdek hier echt alle Brantano ins en outs.

Terug naar het begin

We nemen je mee naar het begin van de jaren 50. André Brantegem en zijn broer, zonen van een schoenmaker, startten in 1953 in Lede een schoenenfabriekje. Een kleine tien jaar later wordt dit fabriekje uitgebreid met een eigen winkeltje en daarmee was de eerste Brantano winkel geboren. In de jaren daarop openden nog vele andere winkels hun deuren. Gemak voor de klant, een ruime keuze en service stonden en staan nog altijd bij Brantano voorop.

Wat kenmerkt Brantano vandaag de dag, naast deze basisgedachten, nog meer? Hieronder, speciaal voor jou, Brantano in een notendop.

Wist je al dat Brantano:

 • altijd op eenvoudig te bereiken locaties ligt?
 • een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft?
 • een enorm assortiment schoenen aanbiedt?
 • tegenwoordig het schoenenaanbod heeft aangevuld met een betaalbare kledingcollectie?
 • altijd voor je klaarstaat met professioneel advies?
 • je de mogelijkheid geeft om in de winkels een 3D-voetscan te laten maken? Zo kun je precies meten welke schoen (maat, model) het meest geschikt voor je is.
 • schoenen van bekende en minder bekende merken verkoopt?

Voordeel sparen met Brantano friends klantenkaart

Inmiddels weet je weer wat meer over Brantano, maar nog lang niet alles. Iets wat je mogelijk nog niet weet, is dat Brantano een Brantano friends klantenkaart heeft. Waar je eerder nog zegeltjes gebruikte, gaat het deze dagen allemaal met een digitale klantenpas. Het concept blijft echter hetzelfde. Ben jij een trouwe klant van Brantano? Dan verwent de winkel je graag met promo’s en aanbiedingen op maat.

Zo spaar je bij elke Brantano aankoop punten. Deze punten worden op jouw kaart gezet. Heb je 250 punten bijeen gesprokkeld? Verzilver deze voor een aankoop van €5 en koop je volgende paar stappers met korting (de tegoedbon is een jaar geldig).

Op de kaart worden tevens nuttige gegevens van jou en je gezin verzameld. Denk daarbij aan vorige aankopen en, als je een 3D-voetscan in de winkel hebt laten maken, ook jouw schoenmaat. Hoe gemakkelijk is dat?! De voordeelkaart is onbeperkt geldig dus je hoeft er niet bang voor te zijn dat je punten komen te vervallen.

Nog meer voordeel pakken bij Brantano

Met een Brantano friends klantenkaart is het al veel voordeel scoren bij Brantano, maar het kan nog meer worden! Nog meer, zal je nu mogelijk denken? Wel, het is eigenlijk heel eenvoudig. Als lid van de Gezinsbond geniet je in de Brantano winkels, alsook in de Brantano webshop, automatisch van 5% permanente spaarkorting. Toon tijdens het afrekenen bij de kassa je lidkaart en je ontvangt 5% spaarkorting in je online portemonnee. Bestel je bijvoorbeeld je stappers online, laat deze dan gratis leveren in een Brantano winkel bij jou in de omgeving en laat dan alsnog je lidkaart zien. Zodra je €10 gespaard hebt op je lidkaart van de Gezinsbond, kan je hiermee ook bij Brantano betalen.

Brantano oude schoenenactie

Brantano denkt niet alleen aan jouw portemonnee, maar komt ook op voor mensen die het op wat voor manier dan ook moeilijk hebben. Dat doen ze door geld te geven aan verschillende goede doelen. Dat geld zamelen ze in met onder andere de, inmiddels zeer bekende, Oude Schoenenactie. Tweemaal per jaar krijg jij de kans om je oude schoenen in te leveren bij Brantano. Die oude schoenen gaan naar Curitas, die ze sorteert. Je oude schoenen worden naar ontwikkelingslanden verstuurd, waar ze een opknapbeurt krijgen. De schoenen die niet meer draagbaar zijn worden door Curitas gerecycleerd.

Het geld dat met de Oude Schoenenactie wordt opgehaald (Brantano doneert zelf ook nog €0,10 extra per ingeleverd paar stappers) schenkt Brantano aan de volgende goede doelen:

 • Het Kinderkankerfonds
 • Stichting tegen Kanker
 • School zonder Pesten
 • Vzw Innocenti

Twee vliegen in één klap met deze Brantano Oude Schoenenactie: jij een straffe korting (in de vorm van een tegoedbon) op je volgende aankoop en er is ook nog iemand anders mee geholpen.

Brantano wedstrijd voor creatievelingen

Heb je geen oude schoenen meer staan, maar wil je toch kans maken op een Brantano waardebon? Haal al je creativiteit uit de kast en ga aan de slag met een originele Brantano.be schoenendoos. Iedere maand, van de eerste kalenderdag tot de laatste kalenderdag, staat er een  ander thema centraal. In dit thema knutsel je een unieke creatie in elkaar. Nood aan wat inspiratie? Kijk eens op Brantano.be voor een voorbeeldje. Upload je creatie en maak kans op die geweldige prijs; een waardebon ter waarde van €75. Het complete regelement vind je terug op Brantano.be.

Brantano LIKE A WALK IN THE PARK

De slogan van Brantano luidt ‘Like a walk in the park’ – alles moet zo fijn voelen als wat flaneren in het park. Dat is het gevoel dat Brantano nastreeft, iedereen geniet en alle leeftijden en stijlen zijn altijd van harte welkom! Wij wensen je heel veel shopplezier bij Brantano.

2 Reacties
 1. Kurt & Leen
  Kurt & Leen

  Beste Brantano,

  De laatste tijd stellen wij vast dat wij steeds meer en meer huiswaarts keren zonder aankoop. In de winkel is er een drukte van jewelste, de rekken zijn moeilijk toegankelijk en de rekken met schoenen zijn slechts een twintigtal centimeters hoog waardoor de dameslaarzen bijna opgeplooid ten toon gesteld staan. De inrichting komt over als een indoor speeltuin, vol van kleuraccenten. De kassa toont steeds een lange wachtende rij mensen die hun aankoop willen afrekenen waardoor onze goesting om tijdens ons bezoek toch iets te kopen alweer afneemt.
  Neen, geef ons maar de vorige Brantanoversie terug.

  1. Joost
   Joost Joost van goedkoop.be

   Dag Kurt & Leen,

   De tip die we als Goedkoop.be kunnen geven is om online te shoppen bij Brantano. De ergernissen die je hier noemt zijn dan niet van toepassing, bovendien is de levering gratis. Mocht je deze opmerking graag aan Brantano kenbaar maken stuur je best een mailtje naar [email protected].

Wat vind jij van Brantano?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.