HelloFresh kortingscodes 2017

Actuele kortingen en aanbiedingen


 • €25
  Geldig tot

  Welkom bij HelloFresh met kortingscode voor eerste €25 gratis!

  Gebruik de kortingscode

  Speciaal voor iedereen die niet van boodschappen doen houdt: kies voor de lekkere boxen van HelloFresh. Nu met €25 gratis kortingscode bij HelloFresh!

  De kortingscode is geldig op je eerste box bij bestelling van een lidmaatschap op de Original-, Veggie- of de Familybox. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen en de kortingscode kan eenmalig worden gebruikt. Het kortingsbedrag is niet inwisselbaar voor contanten en deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen.

 • €10
  Geldig tot

  €10 korting op je 1e box via HelloFresh nieuwsbrief

  Gebruik de aanbieding!

  Inschrijven voor nieuwsbrieven betekent dat je te allen tijde op de hoogte bent van het laatste nieuws, ook op het gebied van acties en promoties. Gelukkig heb je daar ook Goedkoop.be voor! En speciaal omdat je nu dit leest, vertellen we je dat je €10 korting krijgt op je 1e HelloFresh box wanneer je je inschrijft voor hun nieuwsbrief. Dat is 'lekker' meegenomen!

 • Gratis
  Geldig tot

  Gratis bezorging van je HelloFresh box

  Gebruik de aanbieding!

  Met een HelloFresh-box haal je elke week een heleboel verse ingrediënten in huis, met de bijhorende recepten voor 3 tot 5 maaltijden. Je hoeft zelf niet meer naar de supermarkt, de box wordt netjes bij je thuis geleverd en dat helemaal gratis. 

  Een fruitbox heb je al vanaf €14 per week, voor de complete boxen is dat vanaf €34.