Bouwen en verbouwen - Goedkoop.be
Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Bouwen en verbouwen

Nieuwe badkamer gezocht? Voor jou getest!

Al een tijdje droomden we van een nieuwe badkamer. We hadden dan wel een prima badkamer, het was er eentje met douche en zonder bad. Met twee kleine kinderen in huis, is een bad nog zo handig. Zelf kom ik er ook helemaal tot rust, dus ons spaardoel voor 2017 was een badkamer mét bad! Lees hier onze ervaring, van de zoektocht naar installateur tot de afwerking.

Lees meer
Voorkom waterschade met deze tips

Tips om geld te besparen en goedkoop te leven kan iedereen appreciëren. Als je minder kosten kunt maken, zonder dat je hiervoor een sober leven hoeft te leiden, is er geen reden denkbaar waarom je hier geen gebruik van zou maken. Nu zijn er verschillende manieren waarop een besparing gerealiseerd kan worden. Je kan bijvoorbeeld besparen door het verbruik van gas, water of elektriciteit te verminderen. In dit artikel gaan we het hebben over een andere manier waarop je kunt besparen.

Lees meer
Oud gereedschap roest niet: dit doe je ermee!

Van 16 tot en met 26 februari 2017 vindt Batibouw plaats in de Brussels Expo. Dit is dé bouwbeurs voor zowel vaklui als consumenten. Van bouw-, verbouw-, interieur- en tuinbedrijven tot architecten: je ontdekt er tal van exposanten op het gebied van bouwen, renovatie en wonen. Is het voor jou tijd om je woning op te knappen, maar heb je alleen nog oud gereedschap liggen? Shop dan op Batibouw je nieuwe tools. Gooi je oud gereedschap niet weg, want je kunt er namelijk nog van alles mee doen…

Lees meer
Dit moet je weten over houten, aluminium & pvc ramen!

Ben je op zoek naar nieuwe ramen? Ontdek welke verschillende soorten ramen er bestaan, wat ze kosten en welke voor jou het meest geschikt zijn. Zo weet je zeker dat je voor ramen kiest die perfect passen bij de rest van jouw woning en uiteraard ook bij je budget.

Lees meer
Verbouwen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding in 34 tips

Binnenkort is het weer tijd voor Batibouw. Hét moment om je te oriënteren wanneer je wilt gaan verbouwen. Een verbouwing is niet goedkoop en daarnaast behoorlijk tijdrovend. De beslissing gemaakt om te verbouwen? Je wilt natuurlijk dat het goed en zo betaalbaar mogelijk gebeurt. Met de 34 verbouwtips van Goedkoop.be bereik je de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.

Lees meer
Energiezuinig, duurzaam én betaalbaar wonen, het kan!

Elk jaar kom je tijdens bouw-, renovatie- en woonbeurs Batibouw alles te weten over huizen kopen, bouwen en verbouwen. “Bijna energieneutraal wonen” was één van de thema’s in 2014. Ook betaalbaar wonen kwam aan bod, net als werken met hout, een uiterst duurzaam materiaal. We zijn inmiddels alweer 2 jaar verder, maar het onderwerp is nog steeds erg relevant wanneer je gaat bouwen of verbouwen. Goedkoop.be toont vandaag aan dat energieneutraal, duurzaam en betaalbaar perfect hand in hand gaan.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.