Baby & Kind - Goedkoop.be
Mode & Verzorging

Besparen op mode & verzorging kun je uiteraard zeer letterlijk nemen door je garderobe te beperken tot wat goedkope basisstukken. Maar hé, we willen toch allemaal wel eens een nieuwe outfit uitkiezen en een dagje verwend worden. Daar is niets mis mee, wie het slim aanpakt, geniet volop zonder in het rood te gaan. Goedkoop.be overlaadt je met handige bespaartips!

Pamper je kind; dit is waar je de goedkoopste en beste luiers vindt!

Per jaar gaan er heel wat luiers doorheen, dus alle bespaarde euro’s zijn mooi meegenomen. Omdat er zo veel keuze is, kan het wellicht lastig zijn de juiste en goedkoopste variant luier te kiezen. Wij geven je hier in dit artikel al een tip van de (s)luier; dit is hoe en waar jij de voordeligste luiers koopt!

Lees meer
Goedkope baby- en kindermode: Hoe pak je het aan?

Het kostenplaatje van een kind grootbrengen wordt wel eens vergeleken met een huis kopen. Toegegeven, het is geen goedkope zaak. Toch kun je de leukste spulletjes uitzoeken voor weinig geld. Met de tips die wij verzamelden word je een slimme shopper en verzamel je toch al het nodige voor je kleintje.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.