Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Internet en bellen

Vaste telefonie voordelig bij alles-in-een: feit of fabel?

Heb jij nog een vaste telefoon in huis of overweeg je een nieuwe abonnement af te sluiten met een aanbieder, maar twijfel je of dit wel de moeite waard is? Wij hebben voor je uitgezocht of het nemen van een alles-in-één deal wel voordeliger is dan enkel TV & internet. Lees snel verder..!

Lees meer
Stream me up, Scotty! De voordelen van muziek streamen

Afgelopen week heeft Apple haar nieuwe streamingdienst Apple Music gepresenteerd, die op 30 juni gelanceerd zal worden. Muziek streamen wordt steeds populairder, maar wat is het eigenlijk en wat zijn de opties en voordelen voor jou in België?

Lees meer
Combineer en bespaar op internet, telefonie & tv

Vandaag nemen we ons ‘entertainmentabonnement’ even onder de loep. Stilaan is iedereen wel overgeschakeld op digitale televisie. Bij een andere provider heb je al lang een gsm-abonnement lopen en voor internet tekende je in op een promo van alweer een ander bedrijf. Een ruime blik op de wereld, dat wel, maar is dit wel de meest praktische manier?

Lees meer