Internet en bellen - Goedkoop.be
Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Internet en bellen

Zo ben je de minste telefoonkosten kwijt per maand in het huishouden

Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken. Kinderen hebben steeds eerder een mobiel en daarvan wordt ook verwacht dat ze er van alles mee kunnen. De vraag is of dat ook zou moeten en of je daar als ouders ook wel achter staat. Het kost namelijk heel veel geld als iedereen elke maand data nodig heeft. Daarom zetten wij op een rijtje hoe je de telefoonkosten zo laag mogelijk houdt per maand.

Lees meer
3 manieren om te besparen op de telecomfactuur

Het is algemeen geweten dat de telecomproducten in ons land duurder zijn dan in onze buurlanden, waar de concurrentie ook een stuk groter is. Een spijtige zaak, zeker in tijden waarin de inflatie steeds hoger oploopt. Toch zijn er wel degelijk manieren om te besparen op de maandelijkse telecomfactuur. Het is vooral belangrijk om het eigen verbruikspatroon te kennen en om goed te vergelijken. Dat geeft ook het BIPT (Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie) aan.

Lees meer
Wat is de beste VPN voor België en Nederland

Je zal vast wel eens gehoord hebben van een VPN. Verschillende internetgebruikers ervaren het als een onmisbare tool. Het installeren van één is helemaal niet moeilijk en daarbovenop zal het je ook bijna niets kosten. We geven wat extra uitleg en enkele tips om de beste VPN voor zowel België als Nederland te vinden.

Lees meer
Met weinig budget een website opzetten?

Je eigen website, marketing, kantoorruimte, ... het zijn allemaal kosten die al snel oplopen. Gelukkig is het tegenwoordig ook mogelijk om met weinig budget een goede website op te zetten.

Lees meer
Hoe kan jij geld besparen in huis?

Geld overhouden aan het eind van de maand, wie wil dat nu niet. Helaas is dat soms moeilijk om voor elkaar te krijgen. Of heb je aan het einde van de maand niet het gewenste bedrag, maar weet je niet op welke manier je (nog meer) geld kan besparen? Lees dan de onderstaande tips om jou op weg te helpen om geld te besparen.

Lees meer
Veilig online surfen met (gratis) VPN – zo bescherm je je privacy!

Een VPN verbinding, je hebt er misschien wel eens van gehoord. Maar weet je ook wat het is en hoe je het gebruikt? VPN staat voor ‘virtual private network’ en wil zeggen dat je overal ter wereld gemakkelijk een veilige internetverbinding gebruikt. Benieuwd naar hoe je een VPN-verbinding instelt en wat de voordelen ervan zijn? In dit artikel zetten we het overzichtelijk voor je op een rijtje, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

Lees meer
Vaste telefonie voordelig bij alles-in-een: feit of fabel?

Heb jij nog een vaste telefoon in huis of overweeg je een nieuwe abonnement af te sluiten met een aanbieder, maar twijfel je of dit wel de moeite waard is? Wij hebben voor je uitgezocht of het nemen van een alles-in-één deal wel voordeliger is dan enkel TV & internet. Lees snel verder..!

Lees meer
Stream me up, Scotty! De voordelen van muziek streamen

Afgelopen week heeft Apple haar nieuwe streamingdienst Apple Music gepresenteerd, die op 30 juni gelanceerd zal worden. Muziek streamen wordt steeds populairder, maar wat is het eigenlijk en wat zijn de opties en voordelen voor jou in België?

Lees meer
Combineer en bespaar op internet, telefonie & tv

Vandaag nemen we ons ‘entertainmentabonnement’ even onder de loep. Stilaan is iedereen wel overgeschakeld op digitale televisie. Bij een andere provider heb je al lang een gsm-abonnement lopen en voor internet tekende je in op een promo van alweer een ander bedrijf. Een ruime blik op de wereld, dat wel, maar is dit wel de meest praktische manier?

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.