Computer en laptop - Goedkoop.be
Elektronica

Technische snufjes zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd verknocht. Goedkoop.be gaat op onderzoek in de wereld van de elektronica en komt terug met bespaartips voor de toestellen zelf, maar ook voor het gebruik ervan.

Computer en laptop

Dit zijn de voordelen van een refurbished printer

Refurbished producten worden steeds populairder onder de mensheid. De tweedehands printers, smartphones en laptops gaan als warme broodjes over de toonbank. Sinds het klimaatprobleem een grote rol speelt in de samenleving richten steeds meer personen zich op een milieuvriendelijk leven. Het gebruik van een refurbished printer, smartphone of laptop kan bijdragen aan het realiseren van zo’n levensstijl.

Lees meer
Gratis muziek streamen en downloaden

Als muziekliefhebber weet je dat muziek een dure hobby kan zijn. Gelukkig zijn er een aantal mogelijkheden om gratis muziek te streamen en te downloaden. Daarbij is het ook nog eens makkelijk én legaal.

Lees meer
Pak nu korting op deze super laptop: de Microsoft Surface laptop i7s

Is jouw laptop aan vervanging toe of heb je simpelweg behoefte aan een spiksplinternieuw exemplaar? Dan is de Microsoft Surface laptop perfect voor jou. We schreven al eerder over dit technische wonder, maar nu verklappen we je meteen hoe jij tot een aantal honderden euro’s korting op dit toestel kunt pakken! ;-) !

Lees meer
Microsoft presenteert de ultieme laptop, de Surface Laptop!

De Microsoft Surface kennen we al een tijdje als de ideale combinatie tussen een laptop en een tablet. Microsoft pakt nu uit met een nieuwe laptop, de Surface Laptop, naar eigen zeggen de ultieme laptop. Wat maakt deze laptop anders en misschien wel beter dan andere laptops?

Lees meer
Veiliger online met deze 4 tips!

Dat het goed beveiligen van je computer belangrijk is weet iedereen, maar doe je het ook? In september 2016 werd nog bekend dat een half miljoen Belgische computers gehackt is. We leggen je daarom graag uit hoe je gemakkelijk, maar ook op een goedkope manier je computer goed beveiligt.

Lees meer
Digitaal terug naar school: drie slimme kortingtips!

De tijd dat pen en papier volstonden op school ligt al lang achter ons. Meer en meer gebeurt digitaal, dus als leerling kun je niet achterblijven. Gelukkig staat Microsoft klaar met tal van Back to School acties. Ontdek hier drie slimme back to school aanbiedingen!

Lees meer
Is de goedkoopste laptop wel de voordeligste?

Wellicht ken je het: je laptop is gecrasht en je zoekt een nieuwe. Natuurlijk wil je graag zo min mogelijk geld uitgeven. Toch is het verstandig om in het geval van een laptop soms toch wat meer te spenderen. De goedkoopste laptop is namelijk niet altijd de voordeligste. We vertellen je graag waarom.

Lees meer
Een degelijke & voordelige printer vind je zo

Bijna iedereen heeft een printer in huis. Zeker voor gezinnen met schoolgaande kinderen is een printer nagenoeg onmisbaar. Handig is het zeker, maar het is geen goedkoop apparaat. Een voordelige printer vinden is best lastig. Het aanbod verschillende printers is enorm en ze hebben allemaal hun specifieke kenmerken. Goedkoop.be vertelt je hoe je aan de hand van een paar kenmerken een voordelige printer aanschaft.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.