Elektronica

Technische snufjes zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd verknocht. Goedkoop.be gaat op onderzoek in de wereld van de elektronica en komt terug met bespaartips voor de toestellen zelf, maar ook voor het gebruik ervan.

Computer en laptop

Microsoft presenteert de ultieme laptop, de Surface Laptop!

De Microsoft Surface kennen we al een tijdje als de ideale combinatie tussen een laptop en een tablet. Microsoft pakt nu uit met een nieuwe laptop, de Surface Laptop, naar eigen zeggen de ultieme laptop. Wat maakt deze laptop anders en misschien wel beter dan andere laptops?

Lees meer
Veiliger online met deze 4 tips!

Dat het goed beveiligen van je computer belangrijk is weet iedereen, maar doe je het ook? In september 2016 werd nog bekend dat een half miljoen Belgische computers gehackt is. We leggen je daarom graag uit hoe je gemakkelijk, maar ook op een goedkope manier je computer goed beveiligt.

Lees meer
Digitaal terug naar school: drie slimme kortingtips!

De tijd dat pen en papier volstonden op school ligt al lang achter ons. Meer en meer gebeurt digitaal, dus als leerling kun je niet achterblijven. Gelukkig staat Microsoft klaar met tal van Back to School acties. Ontdek hier drie slimme back to school aanbiedingen!

Lees meer
Komt dat zien: hier is Windows 10!

Wellicht heb je de afgelopen tijd de term “Windows 10” horen vallen. Windows 10 is de opvolger van Windows 8 voor je computer en is vanaf nu verkrijgbaar. Bij het kopen van een nieuwe PC of laptop zal je voortaan standaard Windows 10 krijgen, daarnaast is het voor iedereen gratis te downloaden. Zei je nu gratis? Ja, gratis!

Lees meer
Is de goedkoopste laptop wel de voordeligste?

Wellicht ken je het: je laptop is gecrasht en je zoekt een nieuwe. Natuurlijk wil je graag zo min mogelijk geld uitgeven. Toch is het verstandig om in het geval van een laptop soms toch wat meer te spenderen. De goedkoopste laptop is namelijk niet altijd de voordeligste. We vertellen je graag waarom.

Lees meer
Een degelijke & voordelige printer vind je zo

Bijna iedereen heeft een printer in huis. Zeker voor gezinnen met schoolgaande kinderen is een printer nagenoeg onmisbaar. Handig is het zeker, maar het is geen goedkoop apparaat. Een voordelige printer vinden is best lastig. Het aanbod verschillende printers is enorm en ze hebben allemaal hun specifieke kenmerken. Goedkoop.be vertelt je hoe je aan de hand van een paar kenmerken een voordelige printer aanschaft.

Lees meer
Een computer hoeft geen energievreter te zijn

Je computer verbruikt best wat energie, dat kan beter! Gigantische besparingen hoef je niet te verwachten, wel kleine middeltjes om te beknibbelen op je energiefactuur. Vele kleintjes maken een groot verschil, daar doen we het voor!

Lees meer