Elektronica

Technische snufjes zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Wat zouden we doen zonder stofzuiger? Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd verknocht. Goedkoop.be gaat op onderzoek in de wereld van de elektronica en komt terug met bespaartips voor de toestellen zelf, maar ook voor het gebruik ervan.

Camera en foto

Hoe bewaar je je foto's goed en veilig?

Ken je dat probleem? Je hebt duizenden foto’s en video’s gemaakt en je smartphone of laptop is nu helemaal vol. Je moet ruimte maken, maar wil eigenlijk geen foto’s verwijderen. Gelukkig bestaan er goede oplossing om je vakantiekiekjes, bruiloftfoto’s of andere leuke herinneringen op foto goed en veilig te bewaren.

Lees meer
De beste accessoires voor perfecte vakantiefoto's

Je vakantieherinneringen wil je natuurlijk goed vastleggen. Met een degelijke camera of smartphone maak je doorgaans al zeer mooie foto’s. Toch is het vaak handig om voor je vakantie aan een aantal dingen te denken als je van plan bent wat leuke kiekjes te maken. We hebben daarom een lijstje gemaakt van de handigste fotoaccessoires om mee te nemen op je vakantie.

Lees meer
En actie! Alles perfect in beeld met de GoPro

Ben je een heuse surffanaat, een actieve mountainbiker of heb je andere (extreme) passies of hobby's die je eens op beeld zou vast willen leggen? Met de GoPro film je terwijl je het zelf bezig bent! Geen trillerig beeld en een hoop windgeruis op de achtergrond, maar vloeiende shots en een goede kwaliteit geluid..De GoPro is er in diverse edities en om hier een goede keuze in te maken, zocht Goedkoop.be voor je uit wat de verschillen precies zijn.

Lees meer
De goedkoopste camera voor elke fotograaf – van amateur tot prof

Digitale camera’s stootten hun analoge voorgangers probleemloos van hun troon. Dat het aanbod zo gigantisch is, maakt de keuze tegelijk ruim en moeilijk. Goedkoop.be maakt je wegwijs door de verschillende modellen. Een camera kies je persoonlijk, volgens je eigen wensen uit.

Lees meer