Badkamer verbouwen? Wij hebben het even voor jou getest! - Goedkoop.be

Nieuwe badkamer gezocht? Voor jou getest!

Door
Laatste update op 1 reactie

Al een tijdje droomden we van een nieuwe badkamer. We hadden dan wel een prima badkamer, het was er eentje met douche en zonder bad. Met twee kleine kinderen in huis, is een bad nog zo handig. Zelf kom ik er ook helemaal tot rust, dus ons spaardoel voor 2017 was een badkamer mét bad!

Stap 1: Vind een geschikte badkamerspecialist!

Niet makkelijk natuurlijk, hoe begin je hieraan? Vrienden gaven ons wel enkele namen door, maar online kwam ik toevallig bij badkamerspecialist Dagmar Buysse terecht. Even een berichtje achtergelaten en al snel werd ik opgebeld voor een eerste gratis gesprek. Een badkamerconsultant kwam langs om de badkamer op te meten en naar onze wensen te luisteren.

Een tiental dagen later werden we verwacht in de toonzaal om naar een 3D-ontwerp van de renovatie te kijken. Dat visuele aspect is een echte troef. Je hebt meteen een idee van hoe het eruit zal zien. Alweer een stapje dichter bij de eindbeslissing dus…

Stap 2: Maak je keuze

De 3D-visualisatie is handig voor ons, maar net zo goed voor Dagmar Buysse. Ik vermoed dat ze al heel wat mensen overtuigd hebben, puur en alleen door meteen met zo’n uitgewerkt voorstel te komen. Wij waren in elk geval snel verkocht.

Bovendien had onze contactpersoon goed geluisterd naar onze wensen. De bijhorende offerte bleef ruim onder ons maximumbedrag. Uiteraard konden we zelf nog alles naar eigen smaak kiezen in de toonzaal.

Zo beslisten we een iets luxueuzer bad te kiezen, daar draaide de renovatie uiteindelijk om. Het toilet bleef dan weer basic. Bij de tegels lieten we ons verleiden door strakke grote tegels van 120x60 cm. In een kleine badkamer als de onze behoudt dit de rust en zorgt het voor een minimum aan voegen. Kortom, een strak resultaat.

Stap 3: Beslissing gemaakt en klaar!

Zodra je alles gekozen hebt, wordt de offerte voor je opgemaakt. Een echt pluspunt is dat de offerte ook de definitieve prijs zal zijn. Geen plotse verrassingen of addertjes onder het gras. Na eerdere ervaringen met vage offertes, vonden we dit een grote geruststelling.

Embed code
Nieuwsbrief formulier in artikel

Ook de planning werd geraamd en behoorlijk nauwkeurig opgevolgd door een projectleider. Tussen ontwerp en uiteindelijke uitvoering zat net iets meer dan twee maanden, wat wij best vlot vonden. Toegegeven, kleine ergernissen tijdens de werken – die een week duurden - zijn nooit ver weg als je even in het stof moet leven. Er zat ook een klein beetje vertraging op de werken, maar dat viel uiteindelijk wel mee.

Gelukkig zat in de offerte meteen ook de eindschoonmaak inbegrepen. Opnieuw een aanrader. Ons huis zat natuurlijk wel een week onder het stof, maar daar was na de grondige poetsbeurt niets meer van te merken. Er lag zelfs een zachte handdoek voor ons klaar op de badrand. Kortom, we konden meteen genieten van het mooie eindresultaat.

De troeven nog even op een rij?

  • Vrijblijvend 3D-ontwerp + offerte
  • De offerte = het eindbedrag
  • Heldere planning
  • Vlotte opvolging
  • Puik en proper resultaat
  • Toonzaal in Gent en in Brussel

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.