Restaurants - Goedkoop.be
Eten & Drinken

We zeggen wel eens 'Leven als God in Frankrijk', maar ook de Belgen gaan als echte Bourgondiërs door het leven. De nationale specialiteiten zijn niet voor niets duizend-en-een biersoorten en knapperig gebakken frietjes. Een snelle hap, heerlijke delicatesse of uitgebreid restaurantbezoek, in deze rubriek komt al dat lekkers voordelig aan bod. Smakelijk!

Zo voordelig mogelijk op restaurant gaan!

Of je nu jouw partner mee op restaurant wil nemen of het hele gezin. Het is een uitje, waar je graag tijd voor vrijmaakt. Het enige probleem is dat het ook veel geld kost. Dat zijn kostbare centen in tijden van stijgende prijzen. Gelukkig zijn er nog mogelijkheden om voordelig op restaurant te gaan. Hoe je dat doet, lees je allemaal in dit artikel.

Lees meer
Vegetarisch op een bordje gepresenteerd

Van zelf kokkerellen met vleesvervangers en HelloFresh naar het proeven van vegetarische gerechten buiten de deur. Moet je voor een lekkere vlees- en visloze maaltijd naar een vegetarisch restaurant of zijn er ook opties in de ‘standaard’ eetgelegenheden? Ik reserveerde een tafeltje bij diverse etablissementen en speurde de menukaarten voor je af. Smaakte het naar meer? Je leest het hieronder!

Lees meer
Je budget onder controle op restaurant? Zo doe je het!

Ken je dat, dat de rekening in een restaurant veel duurder uitvalt dan je had verwacht? Vaak komt de rekening minder voordelig uit door speciale trucjes die slimme restaurantuitbaters gebruiken. Er wordt keihard gewerkt in restaurants en daar willen we best voor betalen, maar liefst zonder onze eigen portemonnee uit het oog te verliezen. Lees daarom verder en ontdek hoe je je budget onder controle kan houden wanneer je uit eten gaat.

Lees meer
De Restaurantweek: culinaire spijs aan een lichtverteerbare prijs

Dineren in een toprestaurant, waanzinnig lekker en heel gezellig, maar ook een kleine aanslag op je portemonnee. Voor een ‘normaal’ 3-gangen diner ben je al snel een aanzienlijk bedrag kwijt. Niet wanneer je een tafeltje tijdens de Restaurantweek reserveert. Je proeft er dan van culinaire gerechten voor een uitzonderlijke prijs. Hier bij Goedkoop.be lees je wat je kunt verwachten en waar en hoe je je plaatsje kunt laten vastleggen.

Lees meer
Goedkoop dineren in een toprestaurant

Heb jij bepaalde adresjes waar je al lang eens heen wilt om te lunchen of te dineren? Binnenkort is een nogal dunne portemonnee geen obstakel meer. Met onderstaande tips schuif je goedkoop aan voor een zinnenprikkelende maaltijd.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.