Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Foto en printen

Trek de perfecte vakantiefoto: 7 tips!

Het is juli en dat wilt zeggen zomervakantie! Staat er bij jou ook een tripje gepland naar het warme zuiden of hoge noorden? Lees dan deze fotografietips zodat je de mooiste vakantiefoto’s als herinnering aan je vakantie overhoudt.

Lees meer
Tips, tricks én korting voor de perfecte communiekaartjes

Loopt er dit jaar bij jou thuis een communicant thuis? Gaat zoonlief zijn eerste communie doen of is het de beurt aan je dochter om haar lentefeest te vieren? We gaan er geen doekjes om winden. Je wilt je zoon of dochter zien stralen. En dan moet er heel wat geregeld worden zodat deze dag onvergetelijk wordt! Laten we niet op de zaken vooruit lopen en beginnen bij het begin: de uitnodigingen.

Lees meer
Toffe ideetjes om jouw kerstwensen over te brengen

Het eindejaar en de feestdagen komen eraan. Dit is de perfecte tijd om je familie en vrienden een kaartje te sturen met de beste wensen. Een bedankje aan je klanten en zakelijke relaties wordt ook steeds gewaardeerd. Hieronder vind je verschillende ideeën.

Lees meer
8x creatieve offline tips voor je Instagramfoto's!

Online is iedereen al overtuigd van Instagram. Dagelijks posten we foto’s op het sociale netwerk. Bij het zien van je Instagramfoto’s word je instant gelukkig. Zou jij ook meer aan deze toffe herinneringen willen denken en niet alleen als je op je smartphone zit? Dan zijn er voor jou tal van mogelijkheden om ook offline van je Instagramfoto’s te genieten. Ontdek hier welke originele en creatieve dingen je kan doen met je foto’s om Instagram in huis te halen!

Lees meer
Blijf bij de tijd met deze originele agenda’s en kalenders

Noteer je graag al je plannen of verjaardagen op een kalender? Schrijf je al je afspraken in een overzichtelijke agenda? Lees dan even verder, want hier doe je inspiratie op voor jouw unieke, gepersonaliseerde kalender en/of agenda. Je ontwerpt je fotokalender of –agenda gemakkelijk zelf. En dat is niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar ook om cadeau te geven!

Lees meer
Altijd vakantie! 5 tips voor een levendige herinnering

De vakantie was geweldig! Het vakantiegevoel langer vasthouden? Laat je honderden kiekjes niet eeuwig op je camera staan, maar maak er bij een online fotoservice een levendig fotoboek van. Geen idee waar te beginnen, totaal niet creatief of bijzonder weinig tijd? Lees hier de 5 tips van Goedkoop.be, ontwerp een schitterend fotoalbum en maak niet alleen vrienden nog jaloerser, maar beleef ook keer op keer die onvergetelijke tijd!

Lees meer
In 3 eenvoudige stappen naar de perfecte communiekaart

Het is ondertussen een traditie dat er op een communie of lentefeest kaarten uitgedeeld worden aan alle aanwezigen, en later ook aan de klasgenootjes en leerkrachten. Zo’n ‘communieprentje’ wordt een blijvende herinnering aan die speciale dag. Kaarten met een foto van de gevierde erop blijven het origineelst. Te duur? Helemaal niet, wij tonen je vandaag hoe je in drie stappen originele, betaalbare communiekaarten tevoorschijn tovert.

Lees meer
Je digitale kiekjes goedkoop afgeprint

Goedkoop.be gaat vandaag op zoek naar de goedkoopste prints bij verschillende online fotoservices. We selecteerden de meest courante shops, check hier de vergelijking!

Lees meer