Foto en printen - Goedkoop.be
Thuis

We hechten veel belang aan ons eigen stekje. Hoe graag we er ook op uit trekken, thuiskomen blijft aangenaam. Van elke kamer inrichten tot wekelijks naar de supermarkt gaan, in en rond onze thuis stapelen de bespaarpostjes zich op. We hebben goed nieuws, want met een minimum aan inspanning, stapel je de uitgespaarde euro's al snel op!

Foto en printen

Goedkope manieren om jouw stand aan te kleden op een beurs

Sta je binnenkort op een beurs of een ander evenement? Dan moet je jouw stand wel aankleden om de meeste naamsbekendheid te krijgen. Mensen moeten immers naar jouw stand getrokken worden. Bovendien moet je ze iets mee kunnen geven, waardoor ze thuis nogmaals aan je merk herinnerd worden. We zetten alle goedkope manieren op een rijtje, zodat jouw stand prachtig aangekleed is.

Lees meer
Haal de wereld zelf in huis met Desenio!

Kun jij even niet de wereld over reizen? Dan haal je de wereld toch gewoon naar binnen? Dat maakt je tijd thuis ook direct een stuk aangenamer en kun je die felbegeerde wereldreis gewoon vanuit je bank of bed uitvoeren! Ideaal toch? In samenwerking met Desenio hebben we 7 ideeën voor je op een rij gezet om de wereld gemakkelijk zelf in huis te halen. Laat je inspireren en droom weg bij de mooiste beelden!

Lees meer
5 creatieve manieren om je mooiste foto’s te vereeuwigen!

Er zit tegenwoordig een goede camera op al onze favoriete gadgets. Prachtige portrait mode op je smartphone, een stevige zoomlens op je tablet en zelfs een camera op je laptop! Misschien heb je zelfs een echte spiegelreflexcamera om de allermooiste vakantiekiekjes vast te leggen?

Lees meer
4 tips om te besparen op bedrukte promotieartikelen

Op een beurs, in je kantoor of voor het station: iedereen krijgt graag een geschenkje. Door het te bedrukken, heb je meteen goed promotiemateriaal om je onderneming blijvend onder de aandacht te brengen. Heb je geen reuzegroot budget om promotiemateriaal te bedrukken? Dan zijn er verschillende manieren om de kosten te drukken. Hieronder geven we je alvast vier tips mee om extra goedkoop promotiemateriaal te bemachtigen.

Lees meer
5 leuke ideeën om je foto’s te vereeuwigen

Een fotoalbum maken, is geen zware klus waar je tegenop hoeft te zien. Integendeel zelfs, je kan in een handomdraai zelf een fotoboek maken. Oud of jong, iedereen vindt het leuk om eens door herinneringen te bladeren. Ben je nog niet overtuigd? Hieronder vind je 5 redenen waarom je eens werk moet maken van een fotoboek van je familie, vrienden, reisjes,.. Of misschien wel als cadeau voor een speciale gelegenheid? Jij kiest het allemaal zelf!

Lees meer
Daarom mag een reclamebord niet ontbreken in jouw marketing plan

Wanneer je inzet op reclame kan je cyclopische budgetten besteden aan televisiespotjes en peperdure online campagnes. Toch kan het effect van een stel goedkopere reclameborden soms minstens even groot zijn. Ook dergelijke reclameborden kunnen perfect zijn voor reclame. De voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je ze correct inzet, maar dat kunnen we wel van alle marketingkanalen zeggen. Waarom en wanneer reclameborden niet in je marketingmix mogen ontbreken, lees je hier.

Lees meer
Goedkoop promotiemateriaal voor speciale gelegenheden

Op zoek naar een leuke promotie om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij een speciale gelegenheid? Het is belangrijk om het promotiemateriaal goed aan te laten sluiten op het doel. Het kunnen goedkope aanstekers zijn, ballonnen of bijvoorbeeld een simpele sleutelhanger. Welk promotiemateriaal is het best?

Lees meer
Aandachtspunten bij kopen van goedkoop drukwerk

Goedkoop drukwerk klinkt erg aantrekkelijk. Drukwerk is nu eenmaal een fantastisch middel om je bedrijf mee te promoten. Flyers zijn bijvoorbeeld een zeer goed reclamemiddel. Je kan deze in de buurt verspreiden en al snel zal de naam van je bedrijf lokaal bekend zijn. Drukwerk is ook tegenwoordig nog populair, ondanks dat er veel digitaal wordt gedaan. Er zijn dan ook veel mensen die op zoek gaan naar goedkoop drukwerk, maar er zijn hierbij wel een aantal dingen waarop je moet letten.

Lees meer
Getest Albelli fotoboekprogramma: ‘Het is zeer gebruiksvriendelijk en het resultaat is zeer mooi’!

Blijven bij jou ook foto's eindeloos lang op je telefoon of camera staan, omdat er in het maken van een mooi fotoboek toch stiekem wel wat tijd kruipt? Dat hoeft tegenwoordig niet zo meer te zijn! Het (nieuwe) Albelli fotopgramma ‘Smart Assistant’ versnelt het maken van een fotoboek. Iemand die daar meer over kan vertellen is Magda Sermon. Zij testte voor ons het nieuwe Albelli fotoprogramma. Hoe zij dit ervaren heeft en wat het resultaat geworden is, dat lees je hier!

Lees meer
Wat te doen met je vakantiefoto’s? Vereeuwig ze met deze tips!

Fotootje hier, fotootje daar… Op vakantie krijgt onze camera vaak niet veel rust. En dan kom je thuis, met een mapje boordevol foto’s dat langzaamaan niet meer bekeken wordt omdat je alweer nieuwe foto’s hebt gemaakt. Herkenbaar? Voor ons wel. Daarom zochten we de leukste manieren bij elkaar om jouw foto’s te vereeuwigen in fotoboeken en via andere toffe items – en dat ook nog eens aan een vriendelijke prijs. Zo, nu geniet je nog het hele jaar van die onvergetelijke vakantie!

Lees meer
Zo bespaar je een flinke cent op jouw unieke fotoshoot moment!

Een prachtige foto van je pasgeboren wondertje, je zwangerschap of een uniek familieportret... Wil je ook een bijzonder moment of een speciale relatie op een unieke manier vast laten leggen? Ontdek hier hoe je een professionele fotoshoot regelt én hoe je er een flinke cent op kunt besparen!

Lees meer
Trek de perfecte vakantiefoto: 7 tips!

Het is juli en dat wilt zeggen zomervakantie! Staat er bij jou ook een tripje gepland naar het warme zuiden of hoge noorden? Lees dan deze fotografietips zodat je de mooiste vakantiefoto’s als herinnering aan je vakantie overhoudt.

Lees meer
Tips, tricks én korting voor de perfecte communiekaartjes

Loopt er dit jaar bij jou thuis een communicant thuis? Gaat zoonlief zijn eerste communie doen of is het de beurt aan je dochter om haar lentefeest te vieren? We gaan er geen doekjes om winden. Je wilt je zoon of dochter zien stralen. En dan moet er heel wat geregeld worden zodat deze dag onvergetelijk wordt! Laten we niet op de zaken vooruit lopen en beginnen bij het begin: de uitnodigingen.

Lees meer
Toffe ideetjes om jouw kerstwensen over te brengen

Het eindejaar en de feestdagen komen eraan. Dit is de perfecte tijd om je familie en vrienden een kaartje te sturen met de beste wensen. Een bedankje aan je klanten en zakelijke relaties wordt ook steeds gewaardeerd. Hieronder vind je verschillende ideeën.

Lees meer
Blijf bij de tijd met deze originele agenda’s en kalenders

Noteer je graag al je plannen of verjaardagen op een kalender? Schrijf je al je afspraken in een overzichtelijke agenda? Lees dan even verder, want hier doe je inspiratie op voor jouw unieke, gepersonaliseerde kalender en/of agenda. Je ontwerpt je fotokalender of –agenda gemakkelijk zelf. En dat is niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar ook om cadeau te geven!

Lees meer
Altijd vakantie! 5 tips voor een levendige herinnering

De vakantie was geweldig! Het vakantiegevoel langer vasthouden? Laat je honderden kiekjes niet eeuwig op je camera staan, maar maak er bij een online fotoservice een levendig fotoboek van. Geen idee waar te beginnen, totaal niet creatief of bijzonder weinig tijd? Lees hier de 5 tips van Goedkoop.be, ontwerp een schitterend fotoalbum en maak niet alleen vrienden nog jaloerser, maar beleef ook keer op keer die onvergetelijke tijd!

Lees meer
In 3 eenvoudige stappen naar de perfecte communiekaart

Het is ondertussen een traditie dat er op een communie of lentefeest kaarten uitgedeeld worden aan alle aanwezigen, en later ook aan de klasgenootjes en leerkrachten. Zo’n ‘communieprentje’ wordt een blijvende herinnering aan die speciale dag. Kaarten met een foto van de gevierde erop blijven het origineelst. Te duur? Helemaal niet, wij tonen je vandaag hoe je in drie stappen originele, betaalbare communiekaarten tevoorschijn tovert.

Lees meer
Je digitale kiekjes goedkoop afgeprint

Goedkoop.be gaat vandaag op zoek naar de goedkoopste prints bij verschillende online fotoservices. We selecteerden de meest courante shops, check hier de vergelijking!

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.