Eten & Drinken

We zeggen wel eens 'Leven als God in Frankrijk', maar ook de Belgen gaan als echte Bourgondiërs door het leven. De nationale specialiteiten zijn niet voor niets duizend-en-een biersoorten en knapperig gebakken frietjes. Een snelle hap, heerlijke delicatesse of uitgebreid restaurantbezoek, in deze rubriek komt al dat lekkers voordelig aan bod. Smakelijk!

Picknicken? Dit moet je weten over buiten eten!

De zon schijnt, de natuur staat in volle bloei. Tijd om de picknickmand uit de kast te trekken en eropuit te gaan. Gezellig met vrienden of familie buiten eten in het bos, op het strand of in het park, het hoort helemaal bij het zonnige zomergevoel. Wat voor lekkers stop je allemaal in je mand en hoe neem je al je spullen en eten en drinken op een zo’n gemakkelijk mogelijke manier mee? Met onze verrukkelijke picknick recepten en briljante tips wordt het sowieso een geslaagd ‘buitenetentje’.

Lees meer
Zet je tanden in deze tips over gezonde tussendoortjes

Op 1 september is de vakantie officieel voorbij. Hoog tijd om eens te kijken naar verantwoorde tussendoortjes voor op school of op het werk, zodat je september gezond inluidt. Van (on)gezonde snacks uit de supermarkt tot zelfgemaakte hapjes: lees verder en ontdek feiten en fabels over gezond eten.

Lees meer
Smakelijke tips voor een griezelige Halloween

Halloween staat weer voor de deur. Op 31 oktober mogen de kinderen langs de deuren, verkleed als vampiers, heksen en spoken, voor de “trick or treat”. We hebben een aantal creatieve recepten voor je verzameld, waarmee je gegarandeerd succes gaat hebben bij de kids!

Lees meer
De lekkerste gezonde fastfoodmenu’s op een rijtje

Je wilt een goedkope snelle hap die ook nog eens gezond is? Geen probleem, Goedkoop.be ging voor jou op onderzoek bij bekende fastfoodketens en nieuwe spelers.

Lees meer