Vliegen - Goedkoop.be
Reizen

Een weekendje weg in de herfst, lekkerluie zonvakantie op een exotische plek of avontuurlijke kampeertrip... Een reisje doet altijd deugd! In de reisrubriek gaan we op zoek naar tips om te besparen op het hotelverblijf, het vervoer en de uitstapjes. Ver weg of dicht bij huis, mogelijkheden genoeg om de batterijen op te laden zonder daarbij je spaarvarken te plunderen.

Ook voor uitstapjes met de kinderen hebben we een heleboel tips klaar. Een bezoek aan Disneyland Paris bijvoorbeeld, bezorgt je een magische tijd. De vele attracties zorgen voor kriebels in de buik, tijdens de parades met alle Disney-figuren heb je ogen te kort om alle pracht te aanschouwen.

Zo vind jij de goedkoopste vakantiedeals: 5 tips!

Je hebt drukke weken achter de rug en kunt niet wachten om er een paar dagen tussenuit te knijpen naar een warm land. Eén probleem: je bankrekening laat een verre vakantie niet toe. Maar moet dat echt een probleem zijn? Welnee, met slimme tips en tricks vind jij binnen no time een fijne vakantie voor een prikkie. Lees en leer!

Lees meer
Zo vind je het voordeligste vliegticket, tips!

Met het vliegtuig beland je vliegensvlug aan de andere kant van de wereld, of ga je een weekendje shoppen in een van de grote Europese steden. Goedkoop.be zocht even voor je uit waar je moet op letten om het goedkoopste vliegticket op de kop te tikken.

Lees meer
Dankzij deze 7 tips maak je een vliegreis zo aangenaam mogelijk

Iedereen gaat graag op reis en het vliegtuig is een wel erg populair vervoersmiddel. Het vervoert je snel naar je bestemming en soms is het vliegtuig ook tamelijk voordelig. Spijtig genoeg is een vliegreis niet bepaald aangenaam. Wij geven je 7 tips over hoe je je vliegreis zo aangenaam mogelijk kan maken! Read and learn!

Lees meer
Zorgeloos en voordelig parkeren bij de luchthaven

Ga je met het vliegtuig op vakantie en moet je vervoer naar de luchthaven regelen? Denk er dan eens aan om zelf de auto te pakken. Dit is in veel gevallen voordeliger en handiger dan het openbaar vervoer. Hoog tijd dus om meer over parkeren bij de luchthaven te weten te komen!

Lees meer
Goedkope vliegvakanties: vroeg boeken is de boodschap!

Wie gaat er nu niet graag op vakantie? Een beetje extra zon doet altijd deugd, om van de zalige rust nog maar te zwijgen. Aan dat reisje hangt natuurlijk een prijskaartje, maar slimme boekers weten de prijs perfect te drukken door op het juiste moment te boeken. Hoe je ‘goedkoop’ en ‘vliegvakantie’ perfect met elkaar rijmt, lees je vandaag op Goedkoop.be.

Lees meer