Vliegen - Goedkoop.be
Reizen

Een weekendje weg in de herfst, lekkerluie zonvakantie op een exotische plek of avontuurlijke kampeertrip... Een reisje doet altijd deugd! In de reisrubriek gaan we op zoek naar tips om te besparen op het hotelverblijf, het vervoer en de uitstapjes. Ver weg of dicht bij huis, mogelijkheden genoeg om de batterijen op te laden zonder daarbij je spaarvarken te plunderen.

Ook voor uitstapjes met de kinderen hebben we een heleboel tips klaar. Een bezoek aan Disneyland Paris bijvoorbeeld, bezorgt je een magische tijd. De vele attracties zorgen voor kriebels in de buik, tijdens de parades met alle Disney-figuren heb je ogen te kort om alle pracht te aanschouwen.

Goedkoop op zonvakantie buiten het hoogseizoen om

Ben je toe aan een zonvakantie, een moment om je lichaam wat vitamine D aan te laten maken? De vluchten vanaf Brussel naar Malaga worden zeker buiten het hoogseizoen om tegen een scherpe prijs aangeboden. De afgelopen jaren is Malaga, samen met onder meer Valencia en Sevilla, in trek geraakt onder Belgische toeristen, en niet voor niets. In dit artikel neemen we je graag mee naar Spanje.

Lees meer
De verschillende manieren om naar de luchthaven te gaan

Eindelijk ga je weer op vakantie. Na heel de pandemie zijn we daar allemaal wel aan toe. Je wil natuurlijk niet te veel uitgeven en hebt gelukkig een vakantie gevonden die past bij jouw budget. Alleen, nu moet je nog op een goedkope manier op de luchthaven komen. Er zijn natuurlijk verschillende manieren te benoemen en die zetten we in dit artikel voor jou op een rijtje.

Lees meer
Beste parkeertips voor Brussels Airport

Vertrek je binnenkort op vakantie of moet je iemand oppikken van Brussels Airport? Ontdek hier de beste parkeertips zodat je tegen een zacht prijsje je wagen kwijt kan.

Lees meer
Je vindt de goedkoopste vliegtickets op deze websites

Sta je op het punt om een heerlijke zomervakantie te boeken en wil je dit liefst zo goedkoop mogelijk voor elkaar krijgen? Lees dan zeker verder, want wij zetten speciaal voor jou de 6 websites waar je de goedkoopste vliegtickets kan scoren op een rijtje. Denk je aan Valencia, Tenerife, Marocco of het altijd romantische Parijs? Boek dan zeker je vliegtickets op een van onderstaande websites en geniet van goedkope deals.

Lees meer
Vlucht gecanceld! Hoe zit dat met compensatie?

Ooit last gehad van een vertraagde of gecancelde vlucht? Je hebt dan volgens Verordening 261/2004 recht op een vergoeding die kan oplopen tot €600. Helaas pakt dat in de praktijk vaak anders uit en zijn er een hoop kleine lettertjes. Lees meer en ontdek alles over compensatie bij een gecancelde vlucht.

Lees meer
Ticketvergelijkers vergeleken: zo vind je zeker de goedkoopste vluchten!

Lekker van een winterzonnetje genieten in misschien wel Tenerife of Valencia? Dit wil je uiteraard aan de voordeligste prijs doen. Maar hoe vind je nu de goedkoopste vlucht? Jazeker met een ticketvergelijker. Maar ook daar zijn er tig van. Moet je die vergelijkers uitvoerig gaan vergelijken? Welnee, want wij hebben al wat voorwerk gedaan. Of er grote verschillen zijn tussen vergelijkers en hoe je makkelijk zoekt naar goedkope vliegtuigtickets? Dat ontdek je snel genoeg als je hier verder leest.

Lees meer
Nieuwsflash: milieuvriendelijker vliegen kan vanaf nu!

Vliegen is natuurlijk erg handig als je op vakantie gaat. Maar heb je er ooit bij nagedacht wat voor impact dit heeft op het milieu? De luchtvaartsector is verantwoordelijk voor maar liefst 2% van de totale CO2-uitstoot per jaar. Dit percentage dreigt alleen maar toe te nemen. Gelukkig is er nu een manier om deze CO2-uitstoot te compenseren wanneer jij gaat vliegen. Benieuwd? Vlieg dan maar mee door dit artikel!

Lees meer
Zo vind jij de goedkoopste vakantiedeals: 5 tips!

Je hebt drukke weken achter de rug en kunt niet wachten om er een paar dagen tussenuit te knijpen naar een warm land. Eén probleem: je bankrekening laat een verre vakantie niet toe. Maar moet dat echt een probleem zijn? Welnee, met slimme tips en tricks vind jij binnen no time een fijne vakantie voor een prikkie. Lees en leer!

Lees meer
Zo vind je het voordeligste vliegticket, tips!

Met het vliegtuig beland je vliegensvlug aan de andere kant van de wereld, of ga je een weekendje shoppen in een van de grote Europese steden. Goedkoop.be zocht even voor je uit waar je moet op letten om het goedkoopste vliegticket op de kop te tikken.

Lees meer
Dankzij deze 7 tips maak je een vliegreis zo aangenaam mogelijk

Iedereen gaat graag op reis en het vliegtuig is een wel erg populair vervoersmiddel. Het vervoert je snel naar je bestemming en soms is het vliegtuig ook tamelijk voordelig. Spijtig genoeg is een vliegreis niet bepaald aangenaam. Wij geven je 7 tips over hoe je je vliegreis zo aangenaam mogelijk kan maken! Read and learn!

Lees meer
Zorgeloos en voordelig parkeren bij de luchthaven

Ga je met het vliegtuig op vakantie en moet je vervoer naar de luchthaven regelen? Denk er dan eens aan om zelf de auto te pakken. Dit is in veel gevallen voordeliger en handiger dan het openbaar vervoer. Hoog tijd dus om meer over parkeren bij de luchthaven te weten te komen!

Lees meer
Goedkope vliegvakanties: vroeg boeken is de boodschap!

Wie gaat er nu niet graag op vakantie? Een beetje extra zon doet altijd deugd, om van de zalige rust nog maar te zwijgen. Aan dat reisje hangt natuurlijk een prijskaartje, maar slimme boekers weten de prijs perfect te drukken door op het juiste moment te boeken. Hoe je ‘goedkoop’ en ‘vliegvakantie’ perfect met elkaar rijmt, lees je vandaag op Goedkoop.be.

Lees meer

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.